Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ένας κοπιαστικός και χρονοβόρος αγώνας έφερε αποτέλεσμα


Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχτηκαν η αν διοικήτρια του νοσοκομείου Κ.Υ Νεάπολης Διαλυνάκειο Λια Μοσχοβιτάκη και οι εργαζόμενοι την ψήφιση της τροπολογίας με την οποία ανακτά την αυτοτέλεια του το Νοσοκομείο της Νεάπολης.
«Ένας κοπιαστικός και χρονοβόρος αγώνας έφερε αποτέλεσμα δίνοντας στο Διαλυνάκειο την εξασφάλιση που του αξίζει για να μπορεί χωρίς εμπόδια να προχωρήσει στη δημιουργία του κάντρου αποθεραπείας.» ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε στην ΑΝΑΤΟΛΗ η Λία Μοσχοβιτάκη.

Η ικανοποίηση δε για την εξέλιξη αυτή που βάζει οριστικό τέλος στην αγωνία και στην αβεβαιότητα των τοπικών φορέων του Μεραμπέλλου του νομού και της Κρήτης που ήθελαν από την αρχή το θέμα αυτό να έχει κλείσει πιο σύντομα.

Πλέον ανοίγει ο δρόμος ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες τις οποίες όλοι θέλουμε σύντομα να γίνονται έργο και πράξη γεγονός που θα σημάνει την αλλαγή του κλίματος στη Νεάπολη. Το έργο αυτό είναι σαφώς αναπτυξιακό και θα ωφελήσει ποικιλότροπα όλη την τοπική κοινωνία.

ΘΑΝΟΣ Κ.

e-fonien.blogspot.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India