Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Βουλιάζουμε με απίστευτη ταχύτητα




Τα πράγματα δεν πάνε καλά τις τελευταίες εβδομάδες για την χώρα και όλους εμάς,και αυτό ειναι ολοφάνερο !!!

Τα πολιτικά ψέμματα έχουν κοντά πόδια,και οι μπαρούφες που ακούμε από κυβερνητικά στελέχη έχουν αρχίσει και μας εξοργίζουν.

Οι δανειστές εξωθούν την ελληνική οικονομία σε ασφυκτικό τέλμα προκειμένου να είναι σε θέση ισχύος απέναντι στην κυβέρνηση για τις διαπραγματεύσεις με σημείο αιχμής τις αποκρατικοποιήσεις. Την ώρα που λένε ότι σκοπός του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής είναι να οδηγήσει την Ελλάδα σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης, καθημερινά αποδεικνύεται ότι τα κίνητρά τους είναι άλλα, και τις περισσότερες φορές ιδιαίτερα υποχθόνια.

Όλα δείχνουν ότι το σκηνικό που δημιουργείται είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για την Ελλάδα, καθώς οι Ευρωπαίοι με το πρόσχημα της εκταμίευσης της δόσης θέλουν να υφαρπάξουν από την χώρα μας και τα τελευταία ψήγματα εθνικής κυριαρχίας.

Πλέον δεν μιλάμε απλά για "εθνική υποδούλωση" αλλά για πλήρη κατάπτωση κάθε ίχνους εθνικής αξιοπρέπειας. Βρισκόμαστε απέναντι σε "γκάνγκστερς", οι οποίοι είναι περισσότερο απειλητικοί κι από τους γκάνγκστερς των αγορών. Η κυβέρνηση έχει συνειδητοποιήσει το πού οδεύουν τα πράγματα.

Είπε ξανά ψέμματα ο πρωθυπουργός στον Ελληνικό λαό για την ανάκαμψη και το πρωτογενές πλεόνασμα το οποίο μάλλον έχουν γραμμένο στα παπούτσια τους οι Ευρωπαίοι...
Ο κύριος Σαμαράς μας έχει κάνει πλέον να μην μπορούμε να τον πιστέψουμε όσο κι αν το θέλουμε...όσο κι αν το χουμε ανάγκη.

Τον θυμόμαστε να διαγράφει την κυρία Μπακογιάννη και την παρέα της επειδή ψήφισαν το μνημόνιο πριν από μερικά χρόνια και μετά να διαγράφει άλλους ΝεοΔημοκράτες Βουλευτές που δεν το ψήφισαν λίγους μήνες μετά.

Δεν γνωρίζω πόσο ακόμα μπορούμε να ανεχόμαστε τη ληστρική κυβερνητική φοροεπιδρομή, χωρίς να βλέπουμε κάν ούτε σε ζωγραφιά την παραμικρή ελπίδα για το αύριο της Ελληνικής οικονομίας και κατ επέκταση της κοινωνίας μας.

Μας φοβίζει όμως και η μη ύπαρξη άλλης τεκμιριωμένης πρότασης για την έξοδο απ την κρίση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να μην ξεκαθαρίζει το τοπίο τουλάχιστον σε ότι με αφορά, ενώ η ΔΗΜΑΡ παίζει το τελευταίο της χαρτί ερωτοτροπόντας με τον Αλέξη Τσίπρα , κι αυτό δείχνει πως είναι μια φωνή που παρά πατάει τρεμοσβήνει και δεν πείθει.

Ο Βενιζέλος με την συμπεριφορά και τις πολιτικές πράξεις του οδηγεί με ταχύτητα το ΠΑΣΟΚ κάτω από το 3%, οπότε εκτός Βουλής, και τους λίγους εναπομείναντες βουλευτές του να κοιτάζουν την Εξοδο σφυρίζοντας κλέφτικα.

Αρκετοί υποστηρίζουν οτι γυρίσαμε ξανά στο 2010.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο τι γράφει σήμερα η εφημερίδα Guardian για το χάσμα Ελληνικής κυβέρνησης - δανειστών...

Οι πρόωρες εκλογές με τις οποίες θα απειλήσει την φράου Μέρκελ ο πρωθυπουργός,φαίνεται δεν θα πιάσουν τόπο.

Βλέπετε ο Αλέξης πλέον εχει αρχίσει να γίνεται οικείος σε αυτούς...και ίσως μια ισχυρή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που διαγράφεται και δημοσκοπικά να είναι αυτό που και οι ίδιοι θα επιθυμούσαν ώστε να περάσουν τα επόμενα δικά τους μέτρα που θα βάλουν την ΕΛΛΑΔΑ στην κατάψυξη για τα επόμενα 50 χρόνια.

Κι επειδή τα πολιτικά ψέμματα δεν τελειώνουν...η άποψη μας είναι ότι "πρέπει να ετοιμαστείτε για νέα μέτρα ύψους 4,5 δις ευρώ για τα επόμενα 2 χρόνια", την ώρα μάλιστα που οι Γερμανοί ξεσπαθώνουν λέγοντας "Ξεχάστε το κούρεμα" .

Κώστας Συλιγάρδος
Δημοσιογράφος

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India