Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

"Προυποθέσεις - Δυνατότητες Επιμήκυνσης της Τουριστικής Περιόδου" , εκδήλωση απο το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος / Τμήμα Ανατολικής Κρήτης





Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΕΡΜΗΣ, εκδήλωση με τίτλο "Προυποθέσεις - Δυνατότητες Επιμήκυνσης της Τουριστικής Περιόδου" που διοργανώθηκε απο το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος / Τμήμα Ανατολικής Κρήτης , στα πλαίσια των εκδηλώσεων Οικονομικής Σκέψης.

Εξαίρετες εισηγήσεις απο τον Πρόεδρο Ελληνικής Ακαδημίας Γεύσης κ. Αντώνη Παναγιωτόπουλο , απο τον Πρόεδρο του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ελλάδος κ. Πελεκανάκη (ο οποίος είναι και ο εμπνευστής της ιδέας περί επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου) και την κ. Μηλιαράκη Κορίνα , Πρόεδρο Ενωσης Αγροτουρισμού Κρήτης. Την εκδήλωση συντόνισε με ιδιαίτερη επιτυχία και γλαφυρότητα , ο δημοσιογράφος κ. Τραντάς Νίκος.

Μεγάλη έκλπηξη αποτέλεσε η μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση απο ανθρώπους του τουριστικού κόσμου αλλά και απλούς πολίτες που ήθελαν να ενημερωθούν για τις προσπάθειες και την δυνατότητα επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου. Εγιναν αρκετές τοποθετήσεις στην συνέχεια και έκλπηξη προκάλεσε η τοποθέτηση της κ. Καφετζάκη , Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού Αγίου Νικολάου , η οποία άρτια αφιχθείσα απο την Θεσσαλονίκη και την Διεθνή έκθεση FHILOXENIA ενημέρωσε για το ενδιαφέρον που επέδειξαν φορείς τουρισμού απο διάφορες χώρες για να ενημερωθούν και να στηρίξουν τις όποιες προσπάθειες επιμήκυνσης γίνουν.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στο Οικονομικό Επιμελητήριο / Τμήμα Ανατολικής Κρήτης για την υπέροχη εκδήλωση και πλέον νομίζουμε ότι μετά απο την εκδήλωση αυτή έγινε κατανοητό ότι υπάρχουν δυνατότητες επιμήκυνσης , υπάρχει αγορά που μπορεί να στηρίξει τις προσπάθειες μας , οφείλουμε να περάσουμε στο στάδιο της οργανωμένης υλοποίησης δράσεων που θα μας φέρουν στην ευχάριστη θέση απο το 2015 να μιλάμε για μια τελείως διαφορετική τουριστική περίοδο απο την σημερινή των ισχνών έξι μηνών.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σχόλιο Ιστολογίου: Ευχαριστούμε τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γουναλάκη Γιώργο - ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση - και παραχώρησε σε μας τις φωτογραφίες.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India