Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Απάντηση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για τον κόμβο "Μαρινόπουλου".


Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν η Δημοτική Παράταξη Σύγχρονος Δήμος εκδίδει ανακοινώσεις στις οποίες διαφωνούν ακόμα και τα μέλη τους , όμως εμείς θα το προσπεράσουμε αυτό και θα απαντήσουμε τα εξής:

1. Ανα τον κόσμο τα έργα μελετώνται σωστά και εφαρμόζονται. Οι όποιες παρατηρήσεις και δυνατότητες αλλαγών γίνονται κατά την φάση της μελέτης του έργου και σε καμία περίπτωση δεν υλοποιούμε το περίγραμμα ενός κυκλικού κόμβου και στην συνέχεια καλούμε ένα λεωφορείο να δούμε αν χωράει να εκτελέσει την κυκλική πορεία. Αυτά γινόταν άλλες εποχές και δυστυχώς αυτά τα βλέπουν και τα κατακρίνουν οι πολίτες του τόπου μας. Χαιρόμαστε επίσης που έστω και έμμεσα αποδεχόσαστε ότι κάτι δεν πάει καλά.

2. Οι εκφράσεις που χρησιμοποιούμε δεν προσβάλλουν κανένα άλλο παρά αυτόν που κατά την λαική ρύση "έχει την μύγα". Ολοι οι άλλοι πολίτες του Αγίου Νικολάου γνωρίζουν το έργο που έχει παραχθεί κατά την θητεία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου και αυτοί θα δώσουν την απάντηση σύντομα. Με τον τρόπο αυτό ή θα διαψευσθούμε ή θα δικαιωθούμε απόλυτα. Αλλωστε εσείς - όπως υποστηρίζετε σε συζητήσεις σας - είστε οι μόνοι που μπορείτε να συνεχίσετε το τεράστιο έργο που επιτελείτε και είναι κρίμα να το παραδώσετε σε ανθρώπους που δεν μπορούν να το συνεχίσουν ... 

3. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ γνωρίζει πολύ καλά τα τεκταινόμενα και στις Τεχνικές Υπηρεσίες αλλά και στην ΔΕΥΑΑΝ και δεν είμαστε εμείς που θα μηδενίσουμε το έργο τους. Εσάς μηδενίζουμε ως Πολιτικούς Διαχειριστές του Δήμου Αγίου Νικολάου. Αυτά για να σταματήσετε την σπέκουλα με τους υπαλλήλους του Δήμου Αγίου Νικολάου τους οποίους γνωρίζετε πολύ καλά να τους χρησιμοποιείτε όταν και όποτε σας βολεύει και να τους λασπολογείτε σε άλλες συζητήσεις.

Για άλλη μια φορά θα πούμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Η διγλωσσία αυτή δεν πρόκειται να ξεχασθεί εύκολα , δηλώνουμε όμως ότι σύντομα θα διαγραφεί ως τακτική απο τον Δήμο μας.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India