Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ Αγ. Νικολάου, next week, video


Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται ότι θα καταλήξει ο ΣΥΡΙΖΑ για το τι θα πράξει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές σε ό,τι αφορά το Δήμο Αγίου Νικολάου.
Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου συγκαλείται Γενική Συνέλευση της Τοπικής Οργάνωσης Αγίου Νικολάου, όπου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το πρόσωπο που πρόκειται να στηρίξει ως υποψήφιο Δήμαρχο. Παράλληλα θα κάνει και προτάσεις σε ό,τι αφορά τις περιφερειακές εκλογές.
Για το ζήτημα αυτό, το δικό του ενδιαφέρον για ενδεχόμενη υποψηφιότητα αλλά και άλλα θέματα που αφορούν το Δήμο Αγίου Νικολάου, μίλησε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρώην αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, Μανόλης Θραψανιώτης, δηλώνοντας ότι και αυτός, όπως και όλα τα μέλη του κόμματος, είναι στη διάθεση της κομματικής οργάνωσης και θα «στρατευτούν» για να δώσουν την εκλογική μάχη απ' όποια θέση τους ζητηθεί.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Θραψανιώτης, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητά απαραίτητα ένα κομματικό του μέλος για να υποδείξει ως υποψήφιο δήμαρχο. Θα μπορούσε να στηρίξει και μια προσωπικότητα από άλλο χώρο, αρκεί το πρόσωπο αυτό να αποδεχτεί να λειτουργήσει στο πλαίσιο των αρχών που έχει δημοσιοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Θραψανιώτης είπε: «Είναι γεγονός ότι στην πολιτική συγκυρία που βρισκόμαστε, οι εξελίξεις είναι συνεχείς και κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει η επόμενη μέρα. Μέσα σ' αυτό το κλίμα, λοιπόν εμείς ως Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, εδώ, προβληματιζόμαστε για το τι θα γίνει τόσο στις δημοτικές όσο και στις περιφερειακές εκλογές. Πριν από λίγο καιρό δόθηκαν στη δημοσιότητα οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της Τοπικής Επιτροπής οι οποίες περιλάμβαναν το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί και θα στηρίξει η Τ.Ε. σε σχέση με την Αυτοδιοίκηση. Δηλαδή τα χαρακτηριστικά με βάση τα οποία η Τ.Ε. θα στηρίξει ένα αυτοδιοικητικό σχήμα, άμεσα συνδεδεμένα με τα γενικότερα προβλήματα.


πηγη www.anatolh.com / e-fonien.blogspot.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India