Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Πλακιωτάκης vs Δερμιτζάκη



Οι δήθεν υπερασπιστές των φτωχών και κατατρεγμένων Οι δήθεν υπερασπιστές της δημόσιας και δωρεάν υγείας

Οι δήθεν υπερασπιστές των δικαιωμάτων του λαού ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ την τροπολογία που μειώνει τις τιμές φαρμάκων, που ικανοποιεί το δίκαιο αίτημα όλων μας για την αυτονομία του Διαλυνακείου διασφαλίζοντας έτσι τα κληροδοτήματά του αλλά και το κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας, που δίνει κίνητρα στους επικουρικούς ιατρούς ενισχύοντας τα νοσοκομεία μας

Η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγο στην Βουλή καταδεικνύει τη σύγχυση στην οποία έχει περιέλθει

Είναι οι ίδιοι οι κύριοι που εγκλωβίστηκαν στην τακτική τους να καταψηφίζουν τα πάντα έως τώρα

Είναι οι ίδιοι που έπεσαν θύματα της πολιτικής τους

Τους αφήνουμε στην κρίση του λαού ο οποίος και νου έχει αλλά και μνήμη...

Γιάννης Πλακιωτάκης
Βουλευτής Λασιθίου Ν.Δ.

.................................................................................................................................

Με τη σημερινή μεθόδευση της ψηφοφορίας στη Βουλή η Κυβέρνηση έδειξε πώς εννοεί τον Κοινοβουλευτικό διάλογο και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας.
Έφερε με αιφνιδιαστική τροπολογία, χωρίς να περάσει από την αρμόδια επιτροπή, το εξαιρετικά σημαντικό θέμα των τιμών των φαρμάκων και προσπάθησε με πονηρό και φτηνά προπαγανδιστικό τρόπο να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των πολυεθνικών του φαρμάκου.

Με αυτό τον τρόπο επιβαρύνει τους πολίτες με αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης ή τους υποχρεώνει να καταναλώσουν αμφίβολης ποιότητας φάρμακα. Καταβαραθρώνει τη δημόσια φαρμακευτική δαπάνη στο μισό σχεδόν του Ευρωπαϊκού μέσου όρου και διαλύει την εθνική φαρμακοβιομηχανία προς όφελος μεγάλων πολυεθνικών που προστατεύονται από τους δανειστές.

Μαζί μ’ αυτό το απαράδεκτο νόμο, έφερε «πακέτο» και μια σειρά αυτονόητες ρυθμίσεις που αφορούν τοπικές κοινωνίες που κρατούνταν σε ομηρεία για εξυπηρέτηση μικροκομματικών συμφερόντων.

Μία από αυτές αφορούσε και την αυτοτέλεια του «Διαλυνάκειου» Νοσοκομείου Νεάπολης που έφτασε να κινδυνεύει να χάσει τα κληροδοτήματα του για να εξυπηρετηθούν οι μνημονιακές εμμονές. Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητήσαμε να ψηφίσουμε χωριστά τα επιμέρους άρθρα, με τα οποία συμφωνούσαμε, αλλά αυτό απορρίφθηκε.

Στη διαδικασία της ψηφοφορίας κάναμε φανερή τη θέλησή μας. Γνωρίζουμε ότι οι «καλοθελητές» στον τόπο μας θα συνεχίσουν να συκοφαντούν, προσπαθώντας να δημιουργήσουν σύγχυση στους πολίτες και να υποκρίνονται πώς δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν καταγράφηκε η ψήφος μας.

Όμως ο κόπος τους θα είναι μάταιος γιατί οι πολίτες ξέρουν πολύ καλά και ποιοι δημιούργησαν το πρόβλημα και προσπάθησαν να τους κρατήσουν «ομήρους» και ποιοί στήριξαν τον αγώνα τους με κάθε μέσο, μέσα και έξω από τη Βουλή.

Κωστής Δερμιτζάκης
Βουλευτής Λασιθίου
ΣΥΡΙΖΑ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India