Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Κλειστά τα μαγαζιά στις 15 ανοικτά στις 22 και 29, και οι επαγγελματίες πάνε για εκλογές


Με βάση το ωράριο που έχει ανακοινωθεί από τον Εμπορικό σύλλογο του Αγίου Νικολάου την Κυριακή που μας έρχεται 15 του μήνα τα καταστήματα θα είναι κλειστά ενώ τις δύο τελευταίες Κυριακές του έτους 22 και 29 του μήνα.


«Επιλέξαμε με βάση την απόφαση της γενικής μας συνέλευσης να μείνουν τα καταστήματα ανοικτά τις δύο τελευταίες Κυριακές του χρόνου που κλασσικά το καταναλωτικό κοινό επιλέγει να κάνει τις όποιες αγορές του.» είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Γιώργος Μαρνέλλος.

Τα μέλη του Δ.Σ εν τω μεταξύ καταβάλουν προσπάθειες ώστε να ενημερωθούν οι επαγγελματίες της περιοχής του Αγίου Νικολάου για τις εκλογές του συλλόγου τους που θα γίνουν την Τετάρτη 18 του μήνα. Στις εκλογές θα συμμετέχουν μετά από πολλές ανάλογες εκλογικές διαδικασίες δύο συνδυασμοί, με τον νυν πρόεδρο να είναι υποψήφιος στον ένα ενώ ο άλλος συνδυασμός προέρχεται από επαγγελματίες που ανήκουν πολιτικά σε χώρο της αριστεράς, όπως ο ίδιος σχολίασε.

«Πραγματικά προσπαθήσαμε να έχουμε ενωτικό παρουσία στις εκλογές όμως αυτό τελικά δεν καταστεί δυνατό οπότε στα δημοκρατικά πλαίσια τα οποία σαφώς και ακολουθούμε θα λάβουν μέρος στις εκλογές δύο συνδυασμοί. Οι εκλογές θα γίνουν στο παλιό Εργατικό κέντρο, δίπλα στο νοσοκομείο, το απόγευμα της Τετάρτης και είναι σημαντικό να συμμετέχουν όλοι οι συνάδελφοι. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου όλοι μαζί πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που είναι κοινά και που χρειάζονται την παρουσία όλων μας για να ξεπεραστούν. Επιτέλους πρέπει να αναλάβουμε τον ρόλο που μας ανήκει στα τοπικά και όχι μόνο δρώμενα της περιοχής μας.» είπε ο νυν πρόεδρος και πρόσθεσε ότι με το νέο καταστατικό ο εμπορικός κόσμος της περιοχής αποκτά ένα πραγματικά πιο ευέλικτο συλλογικό όργανο.

Η πρόσκληση για συμμετοχή ανήκει σε όλο τον εμπορικό κόσμο της περιοχής που η ασχολία του έχει να κάνει με την εμπορική δραστηριότητα και όχι με την παροχή υπηρεσιών. «Θέλουμε τους συναδέλφους μας κοντά στον σύλλογο όχι μόνο τώρα στις εκλογές αλλά συνέχεια από την στιγμή που συλλογικά και δυναμικά μπορούμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για το καλό όλων μας, άλλωστε όπως ειπώθηκε πολύ σωστά σε πρόσφατη γενικής μας συνέλευση όσα μας ενώνουν είναι πιο πολλά από όσα μας χωρίζουν.» είπε τέλος ο κ. Μαρνέλλος.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ / e-fonien.blogspot.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India