Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Οι καλύτεροι προορισμοί για το 2014: Πού να πάτε διακοπές την ερχόμενη χρονιά [εικόνες]

Οι καλύτεροι προορισμοί για το 2014: Πού να πάτε διακοπές την ερχόμενη χρονιά [ε

Αν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό μέσα στο 2014, τότε θα ήταν ενδιαφέρον να το συνδυάσετε με εντυπωσιακά φεστιβάλ και διοργανώσεις που θα γίνουν σε όλο τον κόσμο την χρονιά που μας έρχεται.
Εκτός λοιπόν από τη Βραζιλία, την φετινή χώρα του Μουντιάλ, το CNN παρουσιάζει τις πόλεις που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε μέσα στο 2014.
Βραζιλία
Αν είστε φαν του ποδοσφαίρου, φαν της παραλίας, φαν των πάρτι, ή φαν της άγριας ζωής και ειδικά αν είστε όλα τα παραπάνω, η Βραζιλία είναι ο ιδανικός σας προορισμός για το 2014. Φιλοξενεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου τον Ιούνιο και τον Ιούλιο και συνδυάζει μεγάλους βιότοπους όπως η λεκάνη του Αμαζονίου και οι εκπληκτικοί καταρράχτες Ιγκουασού.


ΠαναμάςΗ επέτειος των 100 χρόνων της Διώρυγας του Παναμά τον Αύγουστο και οι σχετικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της, αδιαμφισβήτητα είναι ένας πολύ καλός λόγος να επισκεφθείτε τη χώρα το 2014.


Μιανμάρ
Τα τελευταία χρόνια θεωρείται «ο επόμενος μεγάλος τουριστικός προορισμός», ωστόσο προβλέπεται μία φαντασμαγορική χρονιά, αφού φέτος η χώρα βάζει μπροστά το νέο της τουριστικό «master plan». Οπως αναφέρει ο καθηγητής Τουριστικής Πολιτικής Ντόναλντ Χόκινς, από το Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσινγκτον, «ο στόχος για το 2014 είναι η μεγιστοποίηση της συμβολής του τουρισμού στην εθνική απασχόληση και η δημιουργία εισοδήματος εξασφαλίζοντας παράλληλα τα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη ενός σημαντικού τουριστικού προορισμού»


Ισλανδία
Το εντυπωσιακότερο βόρειο σέλας των τελευταίων 11 χρόνων περιμένει τους επισκέπτες της παγωμένης χώρας φέτος το χειμώνα. Οπως αναφέρει ο Ντέιβιντ Φίλιπς, διευθυντής επιχειρήσεων για το Explorers Astronomy Tours «Με τους επιστήμονες της NASA να προβλέπουν ότι ο 11-ετής κύκλος της ηλιακής δραστηριότητας θα κορυφωθεί αυτό το χειμώνα, τους πρώτους μήνες του 2014 το Βόρειο Σέλας αναμένεται να κάνει την πιο θεαματική εμφάνιση του για την επόμενη δεκαετία»


Εκουαδόρ
Τους τελευταίους μήνες ο νέος υπουργός Τουρισμού του Ισημερινού Βινίσιο Αλβαράδο, ανακοίνωσε επενδύσεις 600.000.000 δολαρίων στον τομέα του τουρισμού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ως μέρος ενός σχεδίου για να γίνει το Εκουαδόρ μια υπολογίσιμη «τουριστική δύναμη».


Νέα Ζηλανδία
Εάν το να ασκείστε περισσότερο συγκαταλέγεται στις υποσχέσεις σας για την νέα χρονιά τότε επιβάλλεται ένα ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία. Ο 2.500 χιλιομέτρων ποδηλατόδρομος Nga Haerenga θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2014, προβάλλοντας το καλύτερο τοπίο, τον πολιτισμό και την κληρονομιά της χώρας, όλα σε μία εκτεταμένη βόλτα με το ποδήλατό σας.


Κόστα Ρίκα
Αν ενδιαφέρεστε για διακοπές σε πραγματικά καθαρό περιβάλλον τότε η Κόστα Ρίκα είναι ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός, αφού το 2014 αναμένεται μεγάλο κύμα τουριστών, λόγω της πρόσφατης βράβευσης των ακτών της με γαλάζια σημαία.


Ιαπωνία
Η 50ή επέτειος του bullet train συνοδεύεται επίσης με αρκετά φεστιβάλ, καθώς και η ίδρυση ενός υπερπολυτελούς τρένου που ονομάζεται Seven Stars και προσφέρει στους επισκέπτες έναν εντυπωσιακό νέο τρόπο για να εξερευνήσετε το νομό Kyushu είναι μερικοί από τους λόγους που κάνουν την Ιαπωνία must προορισμό για το 2014


Ανατολική Αφρική
Για τους φυσιολάτρεις και παρατηρητές των ζώων, τα ταξίδια από την Ουγκάντα στην Κένυα θα γίνει λιγότερο περίπλοκη υπόθεση το 2014, μετά τις αλλαγές στις διατάξεις περί θεωρήσεων βίζα. «Η επίσκεψη στο βουνό με τους γορίλες στη Ρουάντα είναι ένα ταξίδι ζωής, αλλά η ίδια η μαγική εμπειρία διαρκεί μόλις μία ώρα πλέον για να φτάσετε εκεί.» αναφέρει ο Μπραντ Τζον Ντέιβις διευθυντής του PEAK Africa.


Ταλίν, Εσθονία
Η γραφική πανέμορφη παλιά πόλη του Ταλίν αποτελεί αγαπημένο προορισμό των τουριστών κάθε χρόνο, ωστόσο το 2014 θα γίνει πολύ πιο προσιτή, χάρη στα σχέδια ολοκλήρωσης της εκσκαφής των σηράγγων κάτω από τα περίφημα τείχη του προμαχώνα. Παράλληλα μία έκθεση αφιερωμένη στον Τιτανικό που άνοιξε πρόσφατα, φιλοξενεί διάφορα εορταστικά δείπνα εμπνευσμένα από την τελευταία νύχτα στο μοιραίο κρουαζιερόπλοιο.


Πηγή: Οι καλύτεροι προορισμοί για το 2014: Πού να πάτε διακοπές την ερχόμενη χρονιά [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/135015#ixzz2naKSb45N

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India