Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Τα παιδιά των παιδικών σταθμών του Δήμου στόλισαν την πλατεία Αγίου Νικολάου

pla_-___001.jpg
Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγίου Νικολάου στόλισαν την κεντρική πλατεία της πόλης, με πολύχρωμα ευφάνταστα, μοναδικά και γεμάτα αγάπη στολίδια που παρασκευάστηκαν στο πιστοποιημένο εργαστήριο Χριστουγεννιάτικων στολιδιών που λειτούργησε για δύο απόγευμα στον παιδικό σταθμό της Αμμούδας, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Δήμου του Αγίου Νικολάου.
plat__-_.jpg
Οι μικρότεροι μαθητές της πόλης ζωγραφίζοντας με τη βοήθεια των νηπιαγωγών τα στολίδια τους, έπαιξαν με τις χριστουγεννιάτικες φιγούρες και τα φουσκωτά παιχνίδια που είχαν στηθεί στην πλατεία και φωτογραφήθηκαν στο ειδικό σταντ μεταμορφώνοντας τους εαυτούς τους σε ξωτικά και καλικάτζαρους.

Έγραψαν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη, χόρεψαν, τραγούδησαν, έβαψαν τα πρόσωπα τους με εικόνες των ημερών και δοκίμασαν γλυκές και αλμυρές λιχουδιές του προσέφεραν γονείς και επαγγελματίες .

Με το κέφι και την ζωντάνια τους οι μικροί μαθητές παρέσυραν τον Άγιο Βασίλη που επισκέφθηκε την πόλη μας λίγο νωρίτερα για να χορέψει μαζί τους zoumba και να παραλάβει αυτοπροσώπως τα γράμματα τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Αφορδακός, ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν. κ. Μανώλης Αικατερινάκης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων των παιδικών Σταθμών κα Ελένη Μανιαδάκη και η διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών κα Πόπη Παγκάλου.

Άγιος Νικόλαος, 16-12-2013
Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίου Νικολάου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India