Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Τσάντες με τρόφιμα και άλλα για όσους έχουν πραγματική ανάγκη σε όλο το Δήμο Αγίου Νικολάου..


Έτοιμες είναι οι τσάντες με τα τρόφιμα που θα διατεθούν ενόψει των ημερών που ακολουθούν στις καταγεγραμμένες οικογένειες των συνδημοτών μας που έχουν ανάγκες σε τρόφιμα και σε είδη καθαριότητας.
Εν των μεταξύ είναι ήδη γνωστή η δράση του ΕΛΠΙΖΩ με το καλάθι τις Αγάπης που θα γίνει αύριο Σάββατο 14 του μήνα σε όλα τα σούπερ μάρκετ όπου καλούμαστε να συνδράμουμε σε αυτά ότι μπορούμε από τις αγορές μας ώστε οι οικογένειες που έχουν ανάγκη ακόμα και τα βασικά είδη να περάσουν λιγάκι καλύτερες μέρες το επόμενο εορταστικό διάστημα.

Ότι αγορές και αν κάνουμε ας σκεφτούμε έστω και για μια στιγμή όλους αυτούς που έχουν καν την δυνατότητα να αγοράσουν έστω τα βασικά και ας αφήσουμε ένα πακέτο μακαρόνια, ρύζι, αλεύρι ζάχαρη καφέ, μια κονσέρβα, ένα σαπούνι ή ότι άλλο μπορούμε για να τους ενισχύσουμε.

Ήδη εν των μεταξύ στο κτήριο του Μιραμπέλλο οι εθελοντές του δικτύου και οι εργαζόμενοι στον ΟΚΥΔΑΝ ετοιμάζουν τις τσάντες της αγάπης για τις 180 καταγεγραμμένες οικογένειες που βρίσκονται σε όλο το Δήμο και από την Δευτέρα θα ξεκινήσει η παράδοση τους.

Μέσα σε αυτές υπάρχει κρέας, τυρί, λάδι, παξιμάδια, γάλα, αλεύρι, κουλουράκια, χυμούς, ντοματοπελτέ κ.α με τις τσάντες των πολύτεκνων οικογενειών να είναι σαφώς πιο ενισχυμένες για λόγους ευνόητους.

Η δράση των εθελοντών του δικτύου συνεχίζεται ώστε να προσφερθεί η κάθε δυνατή βοήθεια στις ευπαθείς οικογένειες με τους ίδιους τους εθελοντές να παίζουν σημαντικότατο ρόλο στην ολοκλήρωση της προσπάθειας αυτής και να αποδεικνύουν ότι έστω και με λίγη ώρα προσφοράς ο κάθε ένας όταν θέλει μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά των συνάνθρωπο του.

Ακόμα όμως και οι προσφορές που έχουν γίνει από επιχειρήσεις και παραγωγούς είναι σημαντικό κομμάτι στην αλυσίδα αυτή της ανθρώπινης συμπαράστασης και της αλληλεγγύης δείχνουν ότι σαν κοινωνία αντέχουμε και με αγάπη και ενδιαφέρον βοηθάμε όσους έχουν την ανάγκη μας.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ
www.anatolh.com / e-fonien.blogspot.gr 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India