Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Τις πύλες του άνοιξε το Χριστουγεννιάτικο τοπίο στο θεατράκι της λίμνης Αγίου Νικολάου.

ex___088.jpg
ex___015.jpg
ex___027.jpg
ex___013.jpg
Τα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου τοπίου που έχει δημιουργηθεί στη λίμνη Αγίου Νικολάου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013.

Νωρίς  το απόγευμα επαγγελματίες της πόλης μας άνοιξαν τα πέντε Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια που  τους παραχώρησε ο Δήμος Αγίου Νικολάου, εκθέτοντας και πουλώντας τα  προϊόντα τους. Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι είναι  ανοικτό από τις 16:00 το απόγευμα  έως τις 20:00 μέχρι και την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013. Οι επαγγελματίες που συμμετέχουν είναι τα βιβλιοπωλεία ‘’ΓΡΑΦΗ’’, ‘’ΔΟΜΗ’’, ‘’ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ’’, Card Postal και είδη δώρων ‘’Spread Gallery’’,  Είδη δώρων ‘’ΚΡΥΣΤΑΛ’’, πολυχώρος ‘’ΠΕΡΙΠΟΥ’’, Είδη δώρων ‘’Οικία και τέχνη’’ και η ‘’Φυτοπηγή’’, ενώ διάφορες εκπλήξεις, εκδηλώσεις και δρώμενα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους . Το Χριστουγεννιάτικο τοπίο ανοίγει ξανά στις 27 Δεκεμβρίου με διαφορετικό πρόγραμμα εκδηλώσεων και επαγγελματίες, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα.
ex___008.jpg
ex___010.jpg
Η αρχή των εκδηλώσεων έγινε το Σάββατο, με τα νέα μικρά μέλη της Φιλαρμονικής Αγίου Νικολάου, τα οποία έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση, παιανίζοντας Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Μανώλη Σπυριδάκη.
ex___023.jpg
ex___030.jpg
ex___031.jpg
ex___033.jpg
Την εκδήλωση έντυσαν επίσης μουσικά τα παιδιά του Ωδείου Τέχνης, που μέσα από ένα πρόγραμμα μιας περίπου  ώρας μας ταξίδεψαν με Χριστουγεννιάτικές μελωδίες σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Χωρισμένα σε ομάδες έπαιξαν από τα Κρητικά και Αθηναϊκά κάλαντα μέχρι το ‘’Giggle bells’’, το ‘’The First Noel’’ και άλλα Χριστουγεννιάτικά τραγούδια, με τη συνοδεία διαφόρων μουσικών οργάνων, λύρας, λαούτου, βιολιού, ηλεκτρικής κιθάρας, ντραμς, μπουζουκιού κ.α. Την εμφάνιση τους συντόνισαν οι δασκάλες του Ωδείου Τέχνης κα Ρένα Παναγιωτάκη και κα Σοφία Αρακαδάκη. 
ex___045.jpg
ex___046.jpg
ex___058.jpg
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη χορωδία του Ωδείου Τέχνης να τραγουδά Χριστουγεννιάτικούς σκοπούς. 
ex___035.jpg
ex___042.jpg
ex___002.jpg
Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης ευχαρίστησε θερμά όλους όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο στην οργάνωση του Χριστουγεννιάτικού αυτού τοπίου και κάλεσε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα τα παιδιά στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες. Μεταξύ άλλων ανέφερε: « Το αποτέλεσμα που βλέπουμε γύρω μας είναι εντυπωσιακό και μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον. Σήμερα γίνεται μια καλή αρχή των πολλών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες των εορτών. Θέλουμε να δώσουμε χαρά σε όλους και κυρίως στα παιδιά. Συγχρόνως οφέιλουμε να στηρίξουμε όσο μπορούμε την τοπική αγορά».
ex___070.jpg
ex___071.jpg
ex___090.jpg
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου το απόγευμα το Χριστουγεννιάτικο τοπίο της πόλης μας επισκέφθηκαν οι συγγραφείς κ. Λευτέρης Γιαννακουδάκης και κα Ασπασία Βασιλάκη, οι οποίοι εμψύχωσαν  ένα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι με την βοήθεια και τη συμμετοχή όλων των παιδιών που παραβρέθηκαν. 

Άγιος Νικόλαος, 23-12-2013
Γραφεί Τύπου Δήμου Αγίου Νικολάου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India