Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Φυλάκιση με αναστολή στον πρώην δήμαρχο Πολίχνης για παράβαση καθήκοντος


Ενοχος για παράβαση καθήκοντος κρίθηκε ο πρώην δήμαρχος Πολίχνης, Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης. Σύμφωνα με τη δικογραφία, δημοτικός υπάλληλος συνέχισε να εργάζεται και να πληρώνεται παρότι είχε λήξη η σύμβασή του.
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε στον κ. Θεοδωρίδη ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή. Οπως αναφέρει το voria.gr, σύμφωνα με τη δικογραφία ο πρώην δήμαρχος προσέλαβε με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τον γιο εργοδηγού του δήμου, ως εργάτη γενικών καθηκόντων στον τομέα ευθύνης του πατέρα του. Ομως ο υπάλληλος συνέχισε να απασχολείται και να πληρώνεται κανονικά και μετά τη λήξη της σύμβασης του.
Η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στον εργοδηγό πατέρα του υπαλλήλου, ο οποίος ανέφερε καθημερινά τον γιο του στα παρουσιολόγια, δημιουργώντας προϋποθέσεις για την πληρωμή του. Αντίθετα απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες ο προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας και η προϊσταμένη της διεύθυνσης διοίκησης προσωπικού του δήμου.


Πηγή: Φυλάκιση με αναστολή στον πρώην δήμαρχο Πολίχνης για παράβαση καθήκοντος | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/135588#ixzz2nrygOjlM

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India