Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Λειτουργία της Λαικής Αγοράς στον Αγιο Νικόλαο στις 23.12.2013



Επανερχόμαστε στο θέμα της λειτουργίας της Λαικής Αγοράς χθές στον Αγιο Νικόλαο , παρά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου , αφού πληροφορίες οι οποίες μας εδόθησαν εμφανίζουν απίστευτες καταστάσεις για τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Μας πληροφόρησαν λοιπόν ότι δύο ημέρες πριν την διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου , συναντήθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σγουρός Μιχάλης και Αφορδακός Νικόλαος με εκπροσώπους των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην Λαική Αγίου Νικολάου και τους ενημέρωσαν ότι ήταν αδύνατη η μη διεξαγωγή της Λαικής χθές δεδομένου ότι οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται στην Λαική δεν είχαν ενημερωθεί έγκαιρα , είχαν ήδη κάνει τις προμήθειες τους και ήταν αδύνατο - όποια και αν είναι η απόφαση - να μην διεξαχθεί η Λαική αγορά.

Ερωτάμαι λοιπόν τους κ.κ. Αντιδημάρχους , αν είναι αλήθεια η συνομιλία αυτή. 
Αν δε είναι αλήθεια , για ποιό λόγο δεν ενημέρωσαν το Δημοτικό Συμβούλιο και τους παριστάμενους φορείς ; 

Θα παρακαλέσουμε πολύ να είναι πολύ προσεκτικοί στην απάντηση τους δεδομένου ότι τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεση μας είναι πολλά και ήρθε επιτέλους η ώρα να κοιταζόμαστε στα μάτια και να λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ και μόνο.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Υ.Γ. Εμείς απο την πλευρά μας ψάξαμε το θέμα όσο περισσότερο μπορούσαμε. Απο δω και μετά θα περιμένουμε απαντήσεις αλλά και τοποθετήσεις των εμπλεκόμενων φορέων που μέχρι τώρα τηρούν "σιγή ιχθύος".

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India