Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Δίνουν τέλος στη βία και τα έκτροπα στα Μάλια

Δίνουν τέλος στη βία και τα έκτροπα στα Μάλια,cretefocus.blogspot.gr/,Κρήτη,ψρετε


Να βάλει τέλος στα έκτροπα και την ασυδοσία των νεαρών τουριστών της θέλει η Βρετανία, που προετοιμάζεται από τώρα για την επόμενη τουριστική περίοδο.

Οι διαρκείς φασαρίες των προηγούμενων χρόνων με αποκορύφωμα τη δολοφονική επίθεση εναντίον δεκαεννιάχρονου το προηγούμενο καλοκαίρι στην Κρήτη, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για εφησυχασμό, ενώ οι Βρετανοί σε καμία περίπτωση δεν θέλουν γεγονότα όπως τα περυσινά να επαναληφθούν. Για το λόγο αυτό, έχει προγραμματιστεί για αύριο στην Αθήνα ευρεία σύσκεψη στην οικία του Βρετανού Πρέσβη προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα.

Φορείς κι εκπρόσωποι Αρχών θα μεταβούν στην Αθήνα από την Κρήτη αύριο, προκειμένου να γίνει μια χαρτογράφηση της υφιστάμενης κατάστασης, αλλά και να σχεδιαστούν τα επόμενα βήματα. Σκοπός των Βρετανικών Αρχών, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, να καλλιεργήσουν στη συνείδηση των τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα και ειδικότερα τη Χερσόνησο και τα Μάλια, ότι η χώρα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι και ότι υπάρχουν κανόνες και όρια. Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αναμένεται να μπει και το θέμα των τοπικών τουριστικών πρακτόρων και ξενοδόχων, αλλά και της στάσης τους απέναντι στο ζήτημα, όπως επίσης και τις μεθόδους προσέλκυσης των επισκεπτών. Κοινός στόχος όλων είναι να αναδειχθεί η ασφάλεια της Κρήτης, ο πολιτισμός στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, αλλά και το γεγονός πως παραβατικές πράξεις και συμπεριφορές χωρίς όρια, δεν πρόκειται να γίνουν δεκτές την επόμενη περίοδο. 
Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχες ενέργειες είχαν επιχειρηθεί και στο παρελθόν, όμως αυτή τη φορά και ειδικά μετά τη δολοφονία το περασμένο καλοκαίρι, υπάρχει η πρόθεση για μια γενικευμένη και όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική 
 
Πηγήprismanews


Πηγή:Crete Focus
 http://cretefocus.blogspot.com/2013/12/kriti_3106.html#ixzz2noAcyFEB

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India