Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ολη η αλήθεια για τους κυκλικούς κόμβους στον Αγιο Νικόλαο



Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ επανέρχεται στο θέμα των κυκλικών κόμβων , προκειμένου να αποκαλύψει την όλη αλήθεια στο θέμα και να μην υπάρχει η παραμικρή σκιά γύρω απο τους άστοχους χειρισμούς απο την πλευρά της πλειοψηφίας του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Θα ξεκινήσουμε την ανάλυση του θέματος απο την συνεδρίαση που έγινε το Νοέμβριο έτους 2012 , όπου εγκρίθηκε η κατασκευή των κυκλικών κόμβων με συγκεκριμένες παρατηρήσεις. Στην ομιλία του ο επικεφαλής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. Καρατσής Πανίκος ανέφερε χαρακτηριστικά.


Απο την παραπάνω τοποθέτηση προκύπτουν ξεκάθαρά οι θέσεις της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για το σύνολο των κυκλικών κόμβων.

Παρά το γεγονός του ότι οι θέσεις μας ήταν ξεκάθαρες ο επικεφαλής της παράταξης μας , επανήλθε με μια νέα τοποθέτηση - διευκρίνηση εις ότι αφορά τον κόμβο Μαρινόπουλου.


Μετά απο αρκετή συζήτηση οι προτάσεις της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ γίνονται αποδεκτές και μάλιστα παραθέτουμε και το αντίστοιχο απόσπασμα των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου.

 Μάλιστα όπως θα δείτε ο κ. Λασηθιωτάκης αρνείτε να το ψηφίσει επειδή - προφητικά - πιστεύει ότι κανένας δεν τον διασφαλίζει ότι θα ληφθούν υπ όψιν οι παρατηρήσεις. 

Διαβάζοντας το κείμενο συμφωνούν  να αποσταλούν οι παρατηρήσεις τον μελετητή εντός 1 εβδομάδος , ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση στο έργο.

Μετά απο αυτά λοιπόν τι κάνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου ...

Αποστέλει στις 18 Ιουνίου 2013 το παρακάτω e-mail στον μελετητή.



"Κύριε Δημήτρη, καλημέρα. Σου στέλνω ένα απόσπασμα των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου που κάποιος σύμβουλος έχει διατυπώσει ενστάσεις για τον κόμβο Μαρινόπουλου θέλει με δύο λόγια να εξεταστεί αν μπορεί στον κυκλικό κόμβο να γίνουν δύο κυκλικές λωρίδες κυκλοφορίας έτσι ώστε να  μην γίνεται μποτιλιάρισμα. Σας είχα ξαναστείλει ένα email σχετικό στις 14/1/13 στο οποίο μου είχατε απαντήσει προφορικά, αλλά θα θέλαμε επειδή μεθαύριο έχουμε Δημοτικό Συμβούλιο και πάμε να εγκρίνουμε από κυκλοφοριακής απόψεως τον κόμβο Μαρινόπουλου να έχουμε κι ένα email σας με τις απόψεις σας εγγράφως. Επίσης σας υπενθυμίζω ότι περιμένουμε τις απόψεις σας μέσω ΟΑΝΑΚ, για την Αναπαύσεως. Σας ευχαριστώ πολύ,..........."

Δηλαδή στις 18.06.2013 ,  απευθύνουμε ένα e-mail στον μελετητή και ζητάμε:

1. Την άποψη του μελετητή σε λάθος θέμα , μιας που ζητείται η απόψη του μελετητή στις θέσεις "κάποιου Δημοτικού Συμβούλου" , ο οποίος καταψήφισε την πρόταση δημιουργίας των κυκλικών κόμβων και δεν ζητείται η άποψη του μελετητή στις συγκεκριμένες παρατηρήσεις που διατυπώθηκαν απο την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και με βάση τις οποίες ψηφίστηκε η απόφαση.

2. Αναφέρουν στο e-mail για Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο έγινε απο τον Νοέμβριο του έτους 2012 (!!!).

Ομως οι γελοιότητες δεν σταματάνε εκεί. Μας δίδουν αντίγραφο και των απόψεων του μελετητή στις υποτιθέμενες παρατηρήσεις μας. Διαβάστε λοιπόν το έγγραφο.


Φυσικά - κατά πάγεια τακτική - το έγγραφο δεν έχει ημερομηνία (!!!) και απαντά -όπως φαίνεται- στις παρατηρήσεις που πιθανά τέθηκαν απο την επιτροπή κυκλοφορίας , πριν το Δημοτικό Συμβούλιο του Νοεμβρίου 2012 (το έγγραφο χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχόλια μελών της επιτροπής).

Ελπίζω να καταλαβαίνετε κ. της πλειοψηφίας ότι τίθεται σοβαρό θέμα νομιμότητος της εν λόγω απόφασης ... εκτός και να για εσάς η νομιμότητα δεν είναι το ζητούμενο.

Πριν κλείσουμε το θέμα θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε και τις απόψεις του κ. Κερούλη επι του θέματος και αφήνουμε την τοποθέτηση του να την κρίνεται εσείς.


Εμείς απλά ελπίζουμε κ. Κερούλη να μην χρειαθεί να θρηνήσουμε και άλλα θύματα απο τον σχεδιασμό των κόμβων αυτών.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India