Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ολα όσα συνέβησαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Παρακολουθείστε χωρίς κανένα σχολιασμό απο την πλευρά μας όλα όσα διαδραματίστηκαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αναγκαία διευκρίνηση: Οι τσάντες που μοιράσθηκαν ήταν απο το δίκτυο ΕΛΠΙΖΩ και μέσα είχαν διαφημιστικές κάρτες συγκεκριμένων Δημοτικών Συμβούλων. Το θέμα θα είχε τελείως διαφορετική αντιμετώπιση απο την πλευρά μας αν οι τσάντες έφεραν την εταιρική στάμπα καταστήματος που προφανώς έκανε την δωρεά και επιζητούσε την διαφήμιση τους μέσω της λεγόμενης "εταιρικής ευθύνης". 
Μπορεί ακόμα και σε αυτό να είχαμε τις ανθρώπινες αντιρρήσεις μας , όμως θα ήταν τελείως διαφορετική η στάση μας , μιας που θα επρόκειτο για μια καθαρά διαφημσιτική προώθηση με τον μανδύα της φιλανθρωπίας. Αυτό όμως που τελικά έγινε εκθέτει όλους μας και η στάση μας ήταν ηπιότατη γνωρίζοντας μάλιστα ότι συγγενικό πρόσωπο ενός απο τους διαφημιζόμενους έχει στρατηγική θέση στο δίκτυο ΕΛΠΙΖΩ.
Λυπούμεθα που δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και λυπούμεθα που δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε την συγκαλυψη γεγονότων που εκθέτουν όλους μας ως κοινωνία.

 

πηγη www.anatolh.com / e-fonien.blogspot.gr

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India