Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Παρέμβαση Σαμαρά μετά τη «θύελλα» για τα πρόστιμα-σοκ της Εφορίας:Δεν γνώριζε τίποτα ο πρωθυπουργός


Την παρέμβαση του Πρωθυπουργού προκάλεσε η διάταξη σχετικά με τα πρόστιμα - σοκ για ληξιπρόθεσμα χρέη στην Εφορία. Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε στις τάξεις και κυβερνητικών βουλευτών η επίμαχη διάταξη, υπήρξε τηλεφώνημα του κ. Σαμαρά στον Γιάννη Στουρνάρα από τις Βρυξέλλες, με το οποίο ζήτησε την άμεση επανεξέτασή της.
Συνεργάτες του Πρωθυπουργού μετέφεραν την έκπληξή του για την κατάθεση της εν λόγω διάταξης αλλά και τη διαφωνία του για το περιεχόμενό της.
Oπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στη Βουλή, ο Πρωθυπουργος δεν ήταν ενήμερος για τη διάταξη. «Και βέβαια δεν γνώριζε» , ανέφερε ο κ. Στουρνάρας, καθώς όπως είπε, προκειται για λεπτομέρειες στο Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων.
Ήδη ο Πρωθυπουργός είναι σε διαβουλεύσεις με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, τους νομικούς του συμβούλους και βουλευτές με αντικείμενο την επανεξέταση των προστίμων για την εκπρόθεσμη καταβολη ληξιπρόθεσμων οφειλών που φθάνουν στο 30%.
Πλέον, μετά τα όσα έχουν συμβεί, η ψηφοφορία για τον φόρο ακινήτων αναδεικνύεται σε τεστ συνοχής για την κυβέρνηση με αρκετούς βουλευτές να εκφράζουν ανοιχτά τη δυσαρέσκειά τους και το Μαξίμου, από την άλλη πλευρά, να διαμηνύει πως όποιος δεν ψηφίσει θα διαγραφεί.


Πηγή: Παρέμβαση Σαμαρά μετά τη «θύελλα» για τα πρόστιμα-σοκ της Εφορίας:Δεν γνώριζε τίποτα ο πρωθυπουργός | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/135935#ixzz2o5zMfO3o

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India