Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Προμήθεια εξοπλισμού Ειδικών Σχολείων και τμημάτων ένταξης του Δήμου Αγίου Νικολάου



Ο Δήμος Αγίου Νικολάου προκηρύσσει διεθνή ανοιχτό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ, για την προμήθεια ένδεκα (11) ομάδων προμηθειών (Υπολογιστές, διαδραστικοί πίνακες, έπιπλα, εξοπλισμός φυσιοθεραπείας, εξοπλισμός γυμναστικής, αθλοπαιδιών και ψυχοκινητικής αγωγής, εξοπλισμός εργαστηρίων αυτόνομης διαβίωσης, εξοπλισμός εργαστηρίων κηπουρικής, εξοπλισμός για παιδιά με κινητικά προβλήματα, λοιπός εξοπλισμός, μουσικά όργανα, παιδαγωγικό υλικό), για τον εξοπλισμό των Ειδικών Σχολείων και Τμημάτων Ένταξης του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα του Δ ήμου Αγίου Νικολάου, (Γουρνιών 13 και Γιαμπουδάκη, Τ.Κ. 72100), στις 30 Ιανουαρίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9.00 π.μ., ημερομηνία και ώρα κατά την οποία λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και αρχίζει η διαδικασία της αποσφράγισης.

Το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των λοιπών στοιχείων και ο χρόνος θα γνωστοποιηθεί εγγράφως στους δικαιούχους από την Επιτροπή Αξιολόγησης.

Η παρούσα διακήρυξη μαζί με τα συνημμένα Παραρτήματα που αποτελούν αναπόσπαστα τμήματα αυτής καθώς και η μελέτη με τις τεχνικές προδιαγραφές α) θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίου Νικολάου www.dimosagn.gr και β) θα διατίθενται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Δήμο Αγίου Νικολάου,( Ταχ. /νση: Γουρνιών 13 & Γιαμπουδάκη, ΤΚ 72100). Αρμόδιοι υπάλληλοι για πληροφορίες κ. Μ. Δεμέτζου, κ. Ν. Μηλιάκης τηλ.: 2841089923, 2841089934 FAX 2841089939.

Στις 17 Δεκεμβρίου 2013 ημέρα Τρίτη έγινε αποστολή της διακήρυξης στην Επίσημη Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και έλαβε αριθμό εσωτερικής αναφοράς 2013-171193.

Περίληψη Διακήρυξης

Αναλυτική Διακήρυξη Ανοικτής Δημοπρασίας

Σύνταξη Τεχνικών Προδιαγραφών

Παράρτημα Α

Παράρτημα Β

Παράρτημα Γ

Παράρτημα Δ

Παράρτημα Ε

Άγιος Νικόλαος, 20-12-2013

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Δημήτρης Κουνενάκης

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India