Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Επισήμανση απο τον κ. Γ.Α. Τζανόπουλο



Ε..μιας και το δημοσιεύεται και σεις στο δικό σας blog το ανωτέρω άρθρο πρέπει και να στηρίξετε την επώνυμη δημοσίευση.
Αναφέρομαι σε κάτι πουλάκια & σκοπευτές. Άσχετα αν εσείς τους γνωρίζετε και εγγυάστε για αυτούς δεν σημαίνει ότι έχουν εγκυρότητα και αξιοπιστία για τους αναγνώστες σας.
Είστε όλοι σας επώνυμοι εκεί στην Δ. Συνεργασία και αν θέλετε να ξεχωρίσετε από άλλα blogs τύπου“παρασκηνιάκιας” να το κάνετε πράξη διότι με αρθράκια και λογάκια δεν χτίζονται παρά παλάτια στην άμμο.Τουλάχιστον έτσι λέω εγώ ως πολίτης που θέλει ΕΓΚΥΡΗ ενημέρωση!

Φιλικά
Γ.Α.Τζανόπουλος

Σχόλιο Ιστολογίου: Αγαπητέ φίλε Γιώργο , αρχικά να σε ευχαριστήσουμε για την παρατήρηση σου. Θα θέλαμε να γνωρίζεις ότι το Πουλάκι Τσίου - ο τίτλος της στήλης είναι απόλυτα χιουμοριστικός - ίσως έχει πει τις μεγαλύτερες αλήθειες που έχουν ειπωθεί ως σήμερα απο blog. Δυστυχώς δεν είναι για όλους εύκολο να καταλαβαίνουν , ο συντάκτης του όμως μας έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πολλά και λέει λίγα. Εσυ πιστεύεις ότι όλα όσα κατα καιρούς αφήνει να υπονοηθούν μπορούν να λεχθούν επώνυμα ; Η απάντηση είναι ΝΑΙ ... αν έχει αποφασίσει να διαλυθεί επαγγελματικά !!!
Εις ότι αφορά τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗ ΠΟΛΗΣ είναι ένας / μία συμπολίτης μας που κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Εχει καλή γραφή πλην όμως θέλει να έχει την ανωνυμία του αλλά και την ησυχία του μιας που απο επιλογή δεν ψηφίζει. Δέχθηκε το γεγονός του ότι τα κείμενα του θα αποστέλλονται για έλεγχο απο την ομάδα διαχείρισης δεδομένου ότι την πλήρη ευθύνη των αναρτήσεων έχει αναλάβει ο επικεφαλής μας κ. Καρατσής και οφείλουμε όλοι να προστατεύσουμε το θέμα αυτό. Οι απόψεις που καταγράφονται σε αυτά τα κείμενα δεν είναι κατ ανάγκη απόψεις μας , οπότε δεν βλέπουμε το λόγο γιατί να τον παραδώσουμε στην πυρά !!!
Κλείνοντας θα θέλαμε να πούμε ότι προσπαθούμε να έχουμε ένα καλό επίπεδο ενημέρωσης μέσα απο τις σελίδες μας. Εις ότι αφορά τα τοπικά δρώμενα γνωρίζουμε πάρα πολλά πράγματα και πολλές φορές αφήνονται υπονοούμενα που πιστέψτε με αυτοί που τα κατακρίνουν έντονα είναι και αυτοί που γνωρίζουν ότι όλα αυτά που λέμε είναι αλήθεια !!!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India