Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Μην προσπαθείς να κρυφτείς πίσω απο τα blog σου ... έτσι και αλλιώς δύσκολο είναι !!!


Οι "φίλοι" μας απο το merambellonews (ο πληθυντικός για άλλη μια φορά είναι ευγενείας) ευρίσκονται για άλλη μια φορά σε παράκρουση με την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Μας κατηγορούν για αναδημοσίευση ανώνυμων κειμένων την ίδια στιγμή που γνωρίζουμε αλλά και γνωρίζουν ποιός είναι ο συγγραφέας του paraskiniakias.blogspot.gr.

Εμείς δεν θα σταθούμε εκεί , θα σταθούμε στην ουσία του θέματος. Αναδημοσιεύσαμε δύο κείμενα απο την ιστοσελίδα αυτή.

Το ένα μίλαγε για τις προσπάθειες που έγιναν για άδειασμα της λίμνης Αγίου Νικολάου με την φαεινή ιδέα να κάνουμε υπόγειο parking στο χώρο όπου βρίσκεται το θεατράκι σήμερα. Είναι αλήθεια ή όχι ;

Το δεύτερο μίλαγε για τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου που απο κομμουνιστής βρέθηκε Νομάρχης Ηρακλείου στην συγκυβέρνηση με την Νέα Δημοκρατία το 1989 , μετά έγινε Δήμαρχος Αγίου Νικολάου με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και στην συνέχεια της Νέας Δημοκρατίας , για να μεταπηδήσει στην ΔΗΜΑΡ και στην συνέχεια να καταλήξει στο ΣΥΡΙΖΑ όπυ δεν τον θέλουν και αυτό είναι καθαρό και απο τις κινήσεις που αναπτύσσονται και εξελίσσονται καθημερινά. Είναι αλήθεια ή όχι ;

Εννοείται ότι και τα δύο κείμενα έχουν αναδημοσιευθεί άπειρες φορές απο άλλους , όμως αυτοί τον χαβά τους ... το πρόβλημα τους είναι η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και συγκεκριμένα το πρόβλημα του είναι ο Πανίκος Καρατσής.

Τους διαφεύγει βέβαια ότι στο εν λόγω ιστολόγιο υπάρχουν και άλλα άρθρα που αφορούν τον κ. Καρατσή αλλά και τον κ. Ζερβό. Εμείς επιλέξαμε να αναδημοσιεύσουμε όλα όσα γράφουν διασταυρωμένες αλήθειες. Αλήθειες που τις γνωρίζουμε όλοι μας και κρυφογελάμε. Αλήθειες που κανένας δεν τολμά να τις πει πρόσωπο με πρόσωπο γιατί η υποκρισία στον τόπο αυτό περισσεύει.
Εις ότι αφορά το σχόλιο που αναφερόταν στον κ. Καρατσή απάντησε γραπτά ο ίδιος στο facebook κάτω απο την ανάρτηση , το ιστολόγιο αναδημοσίευσε την απάντηση του και έκανε και σχόλιο.

Αγαπητέ φίλε απο το merambellonews σταμάτα να ασχολείσαι μαζί μας. Κατέστρεψες τον τόπο σου , φτάνει ως εδώ , δεν δικαιούσαι να μεταφέρεις αυτό το κλίμα της τότε εποχής στον Αγιο Νικόλαο. Σε γνωρίζουμε , γνωρίζουμε τα πεπραγμένα σου τα οποία η μικρή τοπική ιστορία τα έχει κρίνει ήδη. Μην προσπαθείς να κρυφτείς πίσω απο τα blog σου ... έτσι και αλλιώς δύσκολο είναι !!!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India