Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Υδατοδρόμια ... ενώ ο Αγιος Νικόλαος δεν έχει προχωρήσει ακόμα !!!

Στην τελική ευθεία η κατάθεση αιτήσεων για Υδατοδρόμια στην Κρήτη


Στην τελική ευθεία για την κατασκευή τους μπαίνουν τα υδατοδρόμια, μετά και την ανάρτηση στη «Διαύγεια» της σχετικής εγκυκλίου της γενικής γραμματείας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και προϋποθέσεις που ορίζονται για την αδειοδότηση και μεταβίβαση αδειών λειτουργίας υδατοδρομίων.

Στην Κρήτη ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες, με το Ρέθυμνο που μπήκε πρώτο στο «παιχνίδι», όπου όπως μας ενημέρωσε ο κ. Μίνως Αλεφαντινός, Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου, ο φάκελος της αδειοδότησης είναι έτοιμος και στο επόμενο 10ήμερο θα κατατεθεί στο υπουργείο.

Αντίστοιχα στο Ηράκλειο ο κ. Γιάννης Μπράς, δήλωσε στο Flashnews.gr, ότι προχωράει η σύνταξη του φακέλου, παράλληλα εξετάζονται και κάποια άλλα διαδικαστικά και τεχνικά ζητήματα και σύντομα ο ΟΛΗ θα είναι στο στάδιο της κατάθεσης σχετικού φακέλου στο Υπουργείο για την αδειοδότηση.

«Το Λιμενικό Ταμείο Ν. Χανίων και η Λιμενική Επιτροπή έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην δημιουργία και λειτουργία υδατοδρομίου στο Λιμάνι της Σούδας και μέσα στον Μάρτιο θα ολοκληρωθεί και θα υποβληθεί ο φάκελος στο Υπουργείο Υποδομών για την αδειοδότηση του Υδατοδρομίου Σούδας» όπως μας δήλωσε ο κ. Κώστας Μπρόκαλάκης, όπου μας διαβεβαίωσε ότι καταβάλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την γρήγορη ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Όπως προκύπτει, σε αντίθεση με τα σχετικά δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι έχουν κατατεθεί αιτήσεις, τα τρία Κρητικά Λιμάνια ολοκληρώνουν τις διαδικασίες για την κατάθεση φακέλου αδειοδότησης στο Υπουργείο, ενώ ο Άγιος Νικόλαος δεν έχει προχωρήσει ακόμα.

Flashnews.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India