Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Μια απάντηση στον Πρόεδρο Βραχασίου κ. Φθενάκη Γιώργο



Όπως φαίνεται ο κ. Γ. Φθενάκης, πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Βραχασίου, ξαναπήρε αέρα μετά την αθώωσή του από το πειθαρχικό συμβούλιο. Δημοσίευσε τελευταία μια σερά από κείμενα ξεκινώντας με περίσσα έπαρση λόγω της αθώωσής του και τώρα ως γνήσιος εκφραστής του λαϊκισμού προσπαθεί να επιρίψει ευθύνες στη Δημοτική Συνεργασία, επειδή ο εισαγγελέας κάλεσε κάποιους να καταθέσουν τις απόψεις τους για κάποια θέματα που αφορούν ένα αμαρτωλό παρελθόν. Το ότι δεν του δίνουμε σημασία, δε σημαίνει ότι μπορεί να λέει και ότι θέλει. 

Ας μάθει όμως ο κ. Φθενάκης ότι ο λαϊκισμός είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο τόπος.  Αν ωστόσο νομίζει ότι μπορεί να λαϊκίζει αυτοαναγορευόμενος σε εισαγγελέα που μπορεί να καταδικάζει αθώους ή να αθωώνει ενόχους, αυτό δεν εκπλήσει κανένα. Έχει δείξει άπειρα δείγματα γραφής, που επιβεβαιώνουν το ποιόν του ανδρός. Κατά τα άλλα, όποιος είναι αθώος δεν έχει σε τίποτα να φοβηθεί τη δικαιοσύνη και το ότι κλήθηκαν κάποιοι από τον εισαγγελέα, δε σημαίνει αυτόματα ότι είναι κατηγορούμενοι και πολύ περισσότερο ένοχοι. Πολύ δε περισσότερο δε φταίει κανείς αν ο κ. εισαγγελέας αποφάσισε τώρα να καλέσει κάποιους. 

Πάντως θα ήταν καλό, αν θέλει ο ίδιος να κοκορεύεται για την πρόσφατη αθώωσή του στο πειθαρχικό συμβούλιο, ας δημοσιεύσει το πρακτικό της απόφασης για να δούμε κι εμείς ποιά ήταν η κατηγορία και ποιό ήταν το σκεπτικό της αθώωσης. Το ότι αθωώθηκε δε σημαίνει ότι ήταν άψογος πρόεδρος. Εκτός αν νομίζει ότι όλα είναι εντάξει όταν δεν συγκαλεί το συμβούλιο για μήνες, με αποκορύφωμα την προκλητική απουσία του από το συμβούλιο που ο ίδιος συγκάλεσε, για να πάει να πιεί καφέ... με το δήμαρχο. Δεν θα επέκταθώ περισσότερο, απλά ας μη νομίσει ο κ. Φθενάκης ότι η ανοχή μας μπορεί να είναι απεριόριστη.


Ζαχαρίας Φθενάκης

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India