Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ο Στουρνάρας του Αγίου Νικολάου!

Σιγά μην έμενε πίσω ο δήμος μας. Εχει τον δικό του Στουρνάρα. Τι κι αν δηλώνειαντιμνημονιακός; Κοντεύει να στείλει πολύ κόσμο αδιάβαστο.

Ο δικός μας λέγεται Μανώλης Αικατερινάκης. Είναι αρμόδιος αντιδήμαρχος επί των οικονομικών. Και όπως ο άλλος Στουρνάρας, κάνει αυτός κουμάντο. Ούτε ο Πρωθυπουργός μας (συγνώμη ο δήμαρχος), δεν μπορεί να του πει κουβέντα. Δηλώνει αναρμόδιος και αδυναμίαπαρέμβασης. Το μόνο που μας μένει, είναι να δούμε και καμιά τρόικα στον δήμο.
Πλέον των 100 φέρονται οι δεσμεύσεις λογαριασμώνπου έχουν γίνει από τον δήμο Αγίου Νικολάου. Και οι συμπολίτες μας είναι αναγκασμένοι να ψάχνουν δανεικά από φίλους, μπας και καταφέρουν να ρυθμίσουν τα χρέη τους. Δεν είναι λίγοι αυτοί που δηλώνουν αδυναμία και με την δέσμευση των λογαριασμών τους δεν μπορούν να κάνουν εργασίες απαραίτητες για τη νέα σεζόν, με κίνδυνο να μείνουν κλειστοί. Χαμένο χρήμα για τον τόπο και χαμένες θέσεις εργασίας.

Και μην σας παραμυθιάζουν ότι ήταν υποχρεωμένοι. Μπορούσαν να βρουν άλλες λύσεις πριν καταλήξουν σε αυτό το μέτρο, αν το θέμα τους ήταν η εξασφάλιση των χρημάτων. Πάντως, αν πάτε και τους βρείτε και σας το παίζουν ψυχόπονοι, μην μασάτε. Σας δουλεύουν.
Μπορούσαν, αλλά δεν ήθελαν. Μάλλον θα το παίξουν και δύσκολοι, ότι θα προσπαθήσουν να δουν πως να σας βοηθήσουν. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να μην σας έβαζαν την θηλιά στον λαιμό.
Ααα… να μην ξεχάσουν την Τετάρτη που θα κάνουν την μάζωξη, να του βγάλουν κανένα πλακάτ. Εστω για την τιμή των όπλων.

blog.mirabelo.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India