Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

...και μεις όχι απλά να βοηθήσουμε αλλά και να αποχωρήσουμε αν χρειαστεί (απο τον Πολιτικό Μηχανικό κ. Γουναλάκη Γιώργο)


Χθες βράδυ έγινα μάρτυρας μιας εκπληκτικής βραδιάς στο Rex στην εκδήλωση αγάπης για την στήριξη της Μονάδος Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ενορίας Αγίας Τριάδος. Η εκδήλωση ήταν μαγική σε όλα τα επίπεδα , όμως το σημαντικότερο ήταν ότι ήμασταν όλοι εκεί , απολαύσαμε τις στιγμές και φύγαμε με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη. Κάποιοι λοιπόν απέδειξαν ότι οι Αγιονικολιώτες ενωμένοι , ακόμα και σε πολύ δύσκολους καιρούς , ακόμα και σε εκδήλωση με εισιτήριο ,μπορούν να ξεχειλίσουν με την συμμετοχή τους τα λίγα όπως αποδείχτηκε καθίσματα του θεάτρου της πόλης μας  , να μείνουν όρθιοι επί δυόμιση και πλέον ώρες απολαμβάνοντας την μαγεία των στιγμών , προσφέροντας απλόχερα την στήριξη τους.

Πόσο διαφορετικά είναι όμως τα δεδομένα στα κοινά της πόλεως αυτής. Τη  στιγμή που κάποιοι δείχνουν τον δρόμο ότι ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά , όταν όλοι καταλαβαίνουν ότι η πόλη δεν μπορεί να μπει στην λογική των διχασμών , γιατί κάποιοι άλλοι επιμένουν να κατακερματίζουν τις δυνάμεις του τόπου αυτού για προσωπικές φιλοδοξίες. Είμαστε λίγοι , δεν περισσεύει κανείς. Ξανασκεφτείτε το και μεις όχι απλά να βοηθήσουμε αλλά και να αποχωρήσουμε αν χρειαστεί. Αυτή είναι η καθαρά προσωπική μου άποψη.

Γουναλάκης Γιώργος
Πολιτικός Μηχανικός / Project Manager
gounalakis@europlan.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India