Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Κάποιοι ομιλούν για κατήφορους ... αυτούς που οι ίδιοι διένυσαν χωρίς να σταματήσουν ποτέ !!!


Κάποιοι ενοχλούνται απο το γεγονός του ότι έχουμε άποψη. Πιστεύαμε ότι μπορούσαν να το είχαν συνηθίσει , όμως απο ότι φαίνεται εδώ ισχύει η λαική παροιμία "όσο θέλεις βρόντα στου κουφού την πόρτα".

Ενοχλήθηκαν όταν αναρτήσαμε - κατόπιν καταγγελιών - το θέμα με την πρόσληψη του αδελφού Αντιδημάρχου στον Δήμο Αγίου Νικολάου με οκτάμηνη σύμβαση.
Ενοχλήθηκαν όταν θαραλλέα βγήκαμε και είπαμε ότι - μετά απο έρευνα μας - δεν βρέθηκε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο για την πρόσληψη αυτή.
Ενοχλήθηκαν όταν αναρτήσαμε τον δημόσιο διάλογο που είχαν με τον κ. Βαρνακιώτη κατηγορώντας μας ότι δεν είχαμε δικαίωμα να το κάνουμε αγνοώντας το ότι όλα όσα είναι σε κοινή θέα στο facebook ... απλά είναι σε κοινή θέα.
Ενοχλήθηκαν γιατί δημοσιεύσαμε επώνυμο κείμενο με χαρακτηρισμούς εναντίον ενός προσώπου. Ξεχνούν ότι τα επώνυμα κείμενα δεν λογοκρίνονται όπως αυτοί κάνουν άσχετα με το τι γράφει το κείμενο. Αραγε αυτά που αυτοί ξεστομίζουν αυτοί κατά καιρούς εναντίον μας , πως τα χαρακτηρίζουν;
Ενοχλήθηκαν όταν απαντήσαμε στον Πρόεδρο Βραχασίου , ο οποίος έχει βαρεθεί να υπογράφει τα κείμενα που του υπαγορεύουν εναντίον μας.

Αν κάποιοι σας φοβούνται γνωρίζοντας το παρελθόν σας , εμείς δεν σας φοβόμαστε. Εχουμε το θάρρος της γνώμης μας και είμαστε πολύ καθαροί. Μπορούμε να κοιτάξουμε όλους τους συμπολίτες μας στα μάτια μιας που και το μέλλον αλλά και το παρελθόν μας δεν έχει καν σκιές. Εμείς ως ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ τολμήσαμε αυτό που κανένας δεν θα τολμούσε και φυσικά κανένας δεν τόλμησε ως σήμερα. Να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα μας τρία χρόνια πριν τις εκλογές και μάλιστα την επομένη των προηγούμενων Δημοτικών Εκλογών του 2010. Τονίζουμε την σημειολογία της ημέρας αυτής γιατί κάποιοι άλλοι την ημέρα αυτή θα έκλαιγαν την μοίρα τους , θα είχαν βάλει το προσωπικό τους εγώ πάνω απο όλα και θα ήταν έτοιμοι να αποχωρήσουν. Παρόλα αυτά δεν μας αναγνωρίζουν ως ανεξάρτητους. Για αυτούς δεν είναι αρκετό ότι εδώ και 31/2 χρόνια έχουμε αποδεσμευθεί απο κάθε κομματικό ζυγό. Τους ενοχλεί και αυτό !!!

Ενημερώνουμε λοιπόν τους αγαπητούς μας φίλους (ο πληθυντικός είναι ευγενείας) απο το τοπικό blog ότι θα συνεχίσουμε την πορεία μας και θα απαντάμε στα πάντα , όσο και αν αυτοί προσπαθούν να λοιδορήσουν την προσπάθεια μας και να μας κλείσουν τα στόματα. Εμείς δεν έχουμε τίποτα με κανένα συμπολίτη πλην ενός ο οποίος αντί να κάνει την αυτοκριτική του προσπαθεί να κάνει και στον Αγιο Νικόλαο όλα όσα δεν έκανε στην πολύπαθη περιοχή του. Ομως φίλε μας εδώ δεν θα σε αφήσουμε. Αρκετά ως εδώ ..

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India