Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Περί απόψεων για τα Δημοτικά μας δρώμενα ...



Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε μια τεράστια προσπάθεια απο την Πρωτοβουλία Δημοτών και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ για την προσπάθεια αυτή. Διαβάσαμε σήμερα ένα κείμενο που έδωσε στην δημοσιότητα η κ. Γεωργία Πολυχρονάκη , όπου μεταξύ άλλων αναφέρει τα παρακάτω:

"...Αυτό που αναζητάμε ως Πρωτοβουλία Δημοτών είναι η συμμετοχή από κόσμο που θα έχει λόγο σε οποιοδήποτε θέμα, που να αφορά τον Δήμο μας. Θέλουμε ανθρώπους ενεργούς, μάχιμους, ανθρώπους που έχουν όραμα και που αγαπούν τον τόπο τους... είτε Νεάπολη, είτε Άγιος Νικόλαος, Ελούντα, Μίλατος κ.τ.λ. Δεν θέλουμε ανθρώπους που απλά κάθονται στο καναπέ τους ή που απλά έχουν προσωπικά συμφέροντα κερδίζοντας την μετέπειτα εκλογή τους. Δεν θέλουμε άρχοντες, δεν θέλουμε τουπέ. Θέλουμε ανθρώπους που την αξία τους την έχουν κερδίσει μόνοι τους με το σπαθί τους και δεν κρύβονται πίσω απ' το όνομα τους, το επάγγελμα τους ή τα χρήματα τους."

Είναι προφανές φίλη Γεωργία ότι αυτές είναι απόψεις απο άτομο που έκανε χρήση του καναπέ για αρκετό χρονικό διάστημα και ζητούμε συγγνώμη που σου το λέμε ευθέως. Η αλήθεια , η πικρή αλήθεια είναι τελείως διαφορετική και ειλικρινά θα χαρούμε να είσαι εσύ που θα εκλεγείς και θα προσπαθήσεις να αλλάξεις την πραγματικότητα. Θα χαρούμε αν το κάνεις , όμως μέχρι τότε καλό θα ήταν να μην διαχωρίζουμε την κοινωνία του Αγίου Νικολάου και να κυττάμε με μισό μάτι οι μισοί τους υπολοίπους.

Στην μικρή κοινωνία της πόλης μας , σε αυτήν την κοινωνία που πραγματικά έχει υποφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια ζούμε εμείς , ζείτε και εσείς , δηλαδή ζούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Εσείς (πληθυντικός ευγενείας)  ξεκινάτε απο αυτά που μας χωρίζουν και εμείς προσπαθούμε να ανακαλύψουμε αυτά που μας ενώνουν. Ενας συμπολίτης με όνομα , με επάγγελμα καλό και πιθανά με χρήματα δεν σημαίνει ότι κατ ανάγκη είναι απατεώνας ή ότι δεν έχει αξία ως άνθρωπος.

Εμείς χαρήκαμε πολύ να διαβάσουμε το κείμενο σου και χαιρόμαστε γιατί νέοι άνθρωποι επιλέγουν την ανάμιξη τους με τα κοινά. Καλό θα είναι όμως να γνωρίζουν την ωμή πραγματικότητα την οποία και οφείλουν να αλλάξουν. Καμία γιατρειά δεν κατέστη δυνατή χωρίς την απόλυτη διάγνωση.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India