Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση απο την Ομάδα Σύνταξης για αλλαγή τρόπου λειτουργίας του blog της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ



Αγαπητοί μας φίλοι , αγαπητοί μας συμπολίτες. Μια μεγάλη περίοδος τριών ετών στην Αντιπολίτευση του Δήμου κοντεύει να φθάσει στο τέλος της , μιας που όλοι γνωρίζετε ότι στις 18 Μαίου 2014 θα έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Προκειμένου και εμείς να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα αλλά παράλληλα να μην αφήσουμε χώρο για προκλήσεις απο δημοσιεύματα , σταματάνε απο σήμερα όλες οι στήλες που είχαμε στο blog μας και πλέον το blog θα πάρει μια καθαρά ειδησιογραφική μορφή χωρίς μόνιμες στήλες και με ροή ειδήσεων ανάλογα με τις εξελίξεις. Φυσικά όλα τα νέα του συνδυασμού μας θα εξακολουθούν να αποτελούν είδηση στο blog μας , ενώ απο το blog αλλά και όχι μόνο θα ανακοινώνονται όλες μας οι δράσεις.

Ανακοινώνουμε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε όλα τα ψηφιακά μέσα που θα έχουμε στην διάθεση μας προκειμένου να μπορούμε να προωθήσουμε και να προβάλλουμε τις θέσεις του συνδυασμού μας , αλλά να βοηθήσουμε και εσάς για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση στα ζητήματα τα οποία θα προκύπτουν.

Ελπίζουμε για ακόμα μια φορά να σας εκπλήξουμε ευχάριστα !!! Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για την στήριξη που μας παρέχετε , ταυτόχρονα όμως νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα που εργάσθηκε για την δημιουργία αλλά και την λειτουργία του blog μας. Τώρα οι ρόλοι αναδιατάσσονται ώστε να είμαστε έτοιμοι για όλα αυτά που θα έρθουν για εμάς αλλά και για τον Δήμο μας. Λίγη υπομονή ακόμα και απο εβδομάδα τα νεότερα και τα καλύτερα ...

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Ομάδα σύνταξης blog

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India