Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Κουνενακης Δημητρης ο μοναχικος λυκος


Συμπληρωση αιτησης
εγγραφης στον ΣΥΡΙΖΑ

Απο κομμουνιστης βρέθηκε νομαρχης Ηρακλειου στη συγκυβέρνηση με την ΝΔ το 89 και μετα ηθελε να γινει δημαρχος στον Αγιο Νικολαο. Τα καταφερε με τη στηριξη του ΠΑΣΟΚ και τις πλατες του ξαδερφου Μιμη Ανδρουλακη μετα και της ΝΔ δηλωσε μεχρι και ΔΗΜΑΡιτης για να υπογραψει εγγραφη στον ΣΥΡΙΖΑ οταν αρχισε να αλλαζει το πολιτικο κλιμα.
Εγκαινια γραφειων
ΠΑΣΟΚ Ελουντας
Οι συριζαιοι δεν τον θελουνε ουτε ζωγραφιστο και μονο μια μικρη ομαδα του ειναι πιστη ακομη. Να βαλετε σε αυτους και καμποσους δεξιους που πηραν καρεκλες και πινουν νερο στο ονομα τους και μερικους ΠΑΣΟΚ για τους ιδιους λογους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ την Τεταρτη με σκοπιμη καθυστερηση θα προσπαθησει να βρει αλλον υποψηφιο. Ετσι οπως πανε τα πραγματα θα συρθει να φαει καπελο παλι τον Κουνενακη και να τον ψηφισουν θελοντας και μη.
Αρκετοι συντροφοι του του καταλογιζουν πολλα και δεν φαινονται διατεθειμενοι να δεχτουν τετελεσμενα αλλα ειναι και ανικανοι να στησουν αλλον συνδυασμο.
Ο πονηρος βολευεται γιατι θελει να το παιξει ανεξαρτητος και να ψαρευει σε θολα νερα. Πολυ μεγαλος αριθμος συμβουλων του εχει παρει φυλα και φτερα και εχουν κλεισει με αλλους υποψηφιους.
Λενε οτι ο Θραψανιωτης δεν ηθελε να κατεβει δημαρχος γιατι ενδιαφερεται για βουλευτης και αφησε τα πραγματα να κυλισουν και να οδηγηθουν σε αδιεξοδο και ψαχνονται σε πιον να χρεωσουν οτι δεν μπορει να βρει υποψηφιο ο ΣΥΡΙΖΑ

paraskiniakias.blogspot.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India