Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Ρέστης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Ρέστης

Προφυλακιστέο έκρινε η ειδική ανακρίτρια Ρέα Κατσιβέλη τον Βίκτωρα Ρέστη μετά την απολογία του, για την υπόθεση υπεξαίρεσης σε βάρος της FBBank. Ο εφοπλιστής αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Το κατηγορητήριο που τον έφερε αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη αφορά σε υπόθεση χορήγησης επισφαλούς δανείου, ύψους 5,8 εκατ. ευρώ, το οποίο κατά τις αρχές κατέληξε σε εταιρίες συμφερόντων του ιδίου και μελών της οικογένειάς του.
Παρ' όλο που επέστρεψε το ποσό των 5,8 ευρώ συν 400.000 ευρώ για τόκους και έξοδα στον εκκαθαριστή της τράπεζας FBB και αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του στην υπόθεση, εντούτοις ανακρίτρια και εισαγγελέας, έκριναν, μετά την απολογία του, ότι πρέπει να προφυλακιστεί.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα χρήματα κατέληξαν σε πρώην συνεργάτη του, ο οποίος καταζητείται με ένταλμα της ανακρίτριας και από τον οποίο φέρεται διατεθειμένος να διεκδικήσει το επίμαχο ποσό.
Σύμφωνα ακόμα με την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο επιχειρηματίας κρίθηκε ύποπτος φυγής, καθώς ως κάτοχος δεκάδων εξωχώριων εταιρειών, έχει τη δυνατότητα να διαφύγει στο εξωτερικό.

www.sofokleousin.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India