Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Απίστευτες εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ !!!

Εικόνες που τραβήχθηκαν χθες προς την περιοχή του Καθολικού και συγκεκριμένα είναι φωτογράφιση όλων των στύλων φωτισμού μπροστά απο το κέντρο διασκεδάσεως ΣΠΗΛΙΑ έως και το Καθολικό.



















Η φωτογράφιση όμως δεν σταμάτησε εκεί. Φωτογραφήθηκε και η κατάσταση του οδοστρώματος.










Ομως ακόμα και μετά απο αυτές τις εικόνες , η φωτογράφιση συνεχίσθηκε στην πλάζ parking που έχουμε στον Αγιο Νικόλαο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ορμου. Παγκόσμια πρωτοτυπία , μη μου πείτε ... !!!



Για μας ένα είναι σίγουρο. Στην πόλη αυτή δεν αξίζουν αυτές οι εικόνες ντροπής. Η πόλη αυτή είναι προικισμένη με απίστευτη φυσική ομορφιά και εμείς αντί να προστατεύσουμε την φυσική αυτή ομορφιά και να την αναδείξουμε έχουμε βαλθεί να καταστρέψουμε τα πάντα.


Με την ευκαιρία της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου , ας δούν τις παραπάνω εικόνες και ας πάρουν άμεσα αποφάσεις και μέτρα. Είμαστε στην καρδιά της τουριστικής περιόδου και οι εικόνες αυτές κάνουν τον γύρο του κόσμου δυσφημίζοντας την περιοχή μας , μιας που πρόκειται για μια περιοχή με ξενοδοχειακές μονάδες και ένα δρόμου περιπάτου που τον επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες της πόλης μας.

Παράκληση λοιπόν. ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ !!!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India