Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Τραγωδία ... ΓΕΝΙΚΩΣ !!!

"Τραγωδία είναι αυτό που γίνεται στον Αλμυρό"

 
Έχουν όλοι ευθύνες και πρέπει να τις αναλάβουν για την κατάσταση που επικρατεί στην παραλία του Αλμυρού, σχολίασε ο Δήμαρχος μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ.
Εν τω μεταξύ μετά από τις δημοσιεύσεις τόσο του wwf Hellas όσο και της Οικολογικής κίνησης Μιραμπέλλου σχετικά με την κατάσταση στην εν λόγο παραλία και αν είναι υποκριτικό από την μία να μην υπάρχει σεβασμός στο περιβάλλον και από την άλλη να γίνονται έστω σεμνέ τελετές ανάρτησης γαλάζιας σημαίας ο ίδιος τόνισε ότι υπάρχουν ευθύνες.

«Η αστυνομία και το λιμεναρχείο πρέπει να παρέμβει έστω και προληπτικά σε ότι αφορά τους επαγγελματίες. Σε ότι αφορά την Δημοτική υπηρεσία σε συνεργασία που είχα με τον πρόεδρο Στάθη Βιδάλη ο οποίος μου μετέφερε πως έχει υπάρξει επαφή με τις οργανώσεις ώστε να αποκατασταθούν κάποια πράγματα, έχουν ήδη απομακρυνθεί τα πασαλάκια με ευθύνη της Δημοτικής επιχείρησης.» είπε ο κ. Κουνενάκης σχολιάζοντας επιπλέον ότι προσωπικά ο ίδιος είναι πολύ πιο αυστηρός από το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Οικολογικής κίνησης.

 «Η περιοχή του Αλμυρού είναι πολύτιμο στολίδι του τόπου μας και έχουμε δυστυχώς τους καταπατητές γύρωθε με ανοχή τόσο της κοινωνίας όσο και ανοχή των υπηρεσιών και των αρχών του τόπου μας δεκαετίες τώρα. Τραγωδία είναι αυτό που γίνεται στον Αλμυρό με αρπακτικά από την γύρο περιοχή να έχουν κατακτήσει τα πάντα και δυστυχώς καμία αρχή δεν αντιδρά, κανείς δεν κάνει κάτι όπως και ο κόσμος τα ανέχεται όλα αυτά. Επιτέλους να αναλάβουμε τις ευθύνες μας όλοι.» είπε ακόμα.

 Σε ότι αφορά την μεριά των επαγγελματιών μαθαίνουμε ότι ήδη κάποιοι ετοιμάζουν ανακοινώσεις και κείμενα σε μια δική τους προσπάθεια να ξεκαθαρίσουν την εικόνα θεωρώντας ότι έχουν γραφτεί ασάφειες που παραπλανούν την κοινή γνώμη.

 Σίγουρα λύσεις υπάρχουν όταν υπάρχει κοινή θέληση για να γίνει το σωστό το όποιο δεν είναι ποτέ μακριά από τον κάθε ένα.

Με συνεργασία όλων όμως και με βάση τις προτεραιότητες που πρέπει να μπουν ώστε η περιοχή και να μην πάει 100 χρόνια πίσω, και να μην προσβάλλεται ο υδροβιότοπος και να προσφέρονται στιγμές ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες.

Μπορούν να συμβιώσουν όλα από λίγο και όχι αναγκάστηκα η μία μεριά να πρέπει να υπερ καλύψει την άλλη.

Χρειαζόμαστε τον σεβασμό στον φυσικό μα τοπίο και τις μοναδικές ομορφιές και την ζωή που φιλοξενεί και βέβαια έχουμε ανάγκη την διασκέδαση και την ψυχαγωγία κοντά στην θάλασσα που τόσο αγαπάμε.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India