Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Μια εξαιρετική Συναυλία σε ρυθμούς Jazz στη λίμνη Αγίου Νικολάου

philadelphia_jazz_orchestra_018.jpg
Μια εξαιρετική συναυλία, σε διαφορετικούς ρυθμούς από αυτούς που έχουμε συνηθίσει, σε ένα μοναδικό τοπίο, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όλοι όσοι βρεθήκαμε την Τρίτη 23 Ιουλίου 2013, στη λίμνη Αγίου Νικολάου.

H ορχήστρα ‘’Jazz Philadelphia Orchestra’’, η οποία διεκδικεί μια εξέχουσα θέση ανάμεσα στις καλύτερες ορχήστρες στον κόσμο,  κάτω από το φως του φεγγαριού, μάγεψε το κοινό με τις μελωδίες και τα τραγούδια της και χειροκροτήθηκε θερμά από τους παραβρισκόμενους.

philadelphia_jazz_orchestra_015.jpg

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μιραμπέλλο 2013» του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου και της Πανευρωπαϊκής Περιοδείας του συγκροτήματος, αφού φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια εμφανίσεων.
Η Philadelphia Jazz Orchestra αποτελείται από εικοσιοκτώ (28) μέλη και είναι μια από τις καλύτερες ομάδες ταλαντούχων μουσικών, μαθητών και φοιτητών που διαθέτει παγκόσμια ακτινοβολία και αναγνώριση.
Ιδρύθηκε το 2003 από τον Joe Bongiovi, Rob Reeve και τον Γιώργο Παπαδάκη με σκοπό να αξιοποιεί το ταλέντο των νέων μουσικών κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Δέκα χρόνια μετά η Philadelphia Jazz Orchestra  έχει κάνει περιοδείες στην Αμερική και την Ευρώπη, έχει δώσει μοναδικές παραστάσεις μεταξύ άλλων στο Kennedy Center στην Washington, στο θρυλικό Zanzibur Blue Jazz Club στην Φιλαδέλφεια, στο Conduit Music Club και στο Waterfront Park στο Trenton, στο Hershey Park  και έχει συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία στο Montreux Jazz Festival στην Ελβετία, στο Φεστιβάλ Jazz στην Ιταλία και σε πολλές άλλες μουσικές διοργανώσεις.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης, η κα Μαρία Σεργάκη, μέλος του ΠΑΟΔΑΝ, οι οποίοι προσέφεραν στον μαέστρο της ορχήστρας αναμνηστικά δώρα από την περιοχή μας.

Άγιος Νικόλαος, 25-07-2013
Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίου Νικολάου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India