Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Συναυλία Δημοτικής Φιλαρμονικής Δράμας στον Άγιο Νικόλαο

__016.jpg
Συναυλία της ορχήστρας πνευστών της Δημοτική Φιλαρμονική Δράμας, είχαμε την ευκαιρία  να απολαύσουμε το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιουλίου 2013. Από νωρίς η Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας παιάνιζε στου δρόμους του Αγίου Νικολάου εμβατήρια και άλλες ελληνικές μελωδίες παρασύροντας τον κόσμο στη λίμνη.
__017.jpg
Την ορχήστρα διεύθυνε ο μαέστρος κ. Καντηλανάφτης, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κα Μαρία Κωστάκη.
__006.jpg
Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης καλωσόρισε τους μουσικούς και τους ευχαρίστησε για την όμορφη βραδιά, τόνισε τους δεσμούς των Μακεδόνων και των Κρητικών, ιδιαίτερα στους απελευθερωτικούς αγώνες και προέτρεψε και άλλες ομάδες να ακολουθήσουν τις πολιτιστικές αυτές ανταλλαγές.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δράμας κ. Παγκράτης Ιορδανίδης ευχαρίστησε τον Δήμο Αγίου Νικολάου για την θερμή υποδοχή, και τόνισε την κοινή πορεία των δυο τόπων αφού φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα αλλά και την απελευθέρωση της Δράμας.

Ο Δήμαρχος προσέφερε στους φιλοξενούμενους το βιβλίο της πόλης, έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό από την περιοχή μας και λάδι, ενώ ο κ. Ιορδανίδης προσέφερε βιβλία με την ιστορία της Δράμας και ένα ημερολόγιο.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου και ο ΠΑΟΔΑΝ ευχαριστούν θερμά, τη Συνεργατική Καϊκιών Ελούντας για τη μεταφορά των μουσικών στη Σπιναλόγκα, καθώς και την κα Μαρία Μπετεινάκη, η οποία ανέλαβε την ξενάγηση τους.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά το εστιατόριο ΄΄Καρνάγιο΄΄ και τον κ. Γιώργο Μαρκάκη για την προσφορά γεύματος στην ορχήστρα μετά το πέρας της συναυλίας.

Άγιος Νικόλαος, 15-07-2013
Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίου Νικολάου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India