Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

''Η λογοτεχνία συναντά τη μουσική με έργα Κρητών δημιουργών''


31.7.2013___-_.jpg


Στην εκατονταετία που κύλησε από το Δεκέμβριο του 1913 ως σήμερα η Κρήτη αναδείχτηκε ως ένα σημαντικό οργανικό μέλος του εθνικού κορμού. Τα γράμματα και οι τέχνες αποτέλεσαν και αποτελούν σπουδαίο πεδίο συμβολής του νησιού μας στη γενική εικόνα της χώρας. Συγγραφείς και ποιητές που με τα κείμενά τους φωτίζουν τη ζωή μας, Ν. Καζαντζάκης, Π. Πρεβελάκης, Μ. Πρατικάκης, Μ. Δημάκης, Μ. Δούκα, Ρ. Γαλανάκη, Α. Παπαδάκη και μουσικοσυνθέτες που με τις μελωδίες τους λαμπυρίζουν τις ψυχές μας, Μ. Θεοδωράκης, Μ. Χατζηδάκης, Γ. Μαρκόπουλος, Χ. Λεοντής, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2013 στο Παλιό Γυμνάσιο Νεάπολης, ώρα 21.00, ένα χώρο συνδεδεμένο απόλυτα με την ανάπτυξη των γραμμάτων και της δημιουργικής σκέψης.

Τη μουσική αποδίδει η μεικτή πολυφωνική χορωδία του ΠΑΟΔΑΝ υπό την καθοδήγηση του κ. Μανώλη Κανακάκη. Τα κείμενα διαβάζει η Εμμανουέλα Φούσκη. Η παρουσία όλων θα συμβάλλει στην ενίσχυση της προσπάθειας των μελών και του διδασκάλου της χορωδίας, καθώς είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει η δυνατότητα μουσικής παιδείας στον τόπο μας, χωρίς κόστος για τους δημότες.



Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση της Πολυφωνικής Μεικτής Χορωδίας του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.

“Η λογοτεχνία συναντά τη μουσική με έργα Κρητών δημιουργών”

που θα πραγματοποιηθεί στο Παλιό Γυμνάσιο Νεάπολης
την Τετάρτη 31 Ιουλίου και ώρα 21.00 με ελεύθερη είσοδο
 στο πλαίσιο
των επετειακών εκδηλώσεων
για τα 100 χρόνια της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα


Ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν.
Δημήτρης Κουνενάκης
Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India