Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Άγιο Νικόλαο, ενάντια στο πολυνομοσχέδιο

por1.jpg
por2.jpg
por3.jpg
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σήμερα, Τρίτη  16 Ιουλίου 2013, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Στο πλαίσιο της 24ωρης Γενικής Πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν οι ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΟΛΜΕ, ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και άλλοι, διαδηλωτές  συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τη ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου, το οποίο μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και της υπηρεσίας των Σχολικών Φυλάκων και τη θέση σε διαθεσιμότητα των εργαζομένων στις υπηρεσίες αυτές,  τη διεύρυνση της επιτροπείας των Δήμων μέσω του «Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ» και την αρχή για περαιτέρω  απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Αγίου Νικολάου, των Δημοτικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων συμμετέχουν  στις απεργιακές κινητοποιήσεις, ενώ το ποσοστό συμμετοχής τους στην απεργία ανέρχεται σε 80% περίπου.

Από νωρίς το πρωί, δημοτικοί υπάλληλοι, αιρετοί και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο και όλοι μαζί κατευθύνθηκαν προς την Πλατεία, όπου και ενώθηκαν με τη συγκέντρωση του  Εργατικού Κέντρου Λασιθίου, φορέων, εκπαιδευτικών, επαγγελματικών σωματείων, συλλόγων και εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
por4.jpg
por5.jpg
Πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από εκπροσώπους φορέων και ακολούθησε  μεγαλειώδης,  για τα δεδομένα της πόλης, πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους, όπου οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής, ζητώντας την απόσυρση του υπό ψήφιση νομοσχεδίου. 
por6.jpg
por8.jpg
Κλειστές θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013 οι υπηρεσίες του Δήμου Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με την απόφαση της ΚΕΔΕ, με εξαίρεση τις  κοινωνικοπρονοιακές δομές και την καθαριότητα.
Άγιος Νικόλαος, 16-07-2013
Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίου Νικολάου


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India