Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Η κρουαζιέρα πυλώνας ανάπτυξης για τον Άγιο Νικόλαο.



Η ανάπτυξη της κρουαζιέρας αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, του νέου δημοτικού νομικού προσώπου που έχει πλέον αναλάβει τη διαχείριση του λιμανιού και της χερσαίας ζώνης λιμένα.
Αυτό επιβεβαιώθηκε και στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Μιχάλης Σγουρός υπογράμμισε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό γιατί επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό την τοπική αγορά, η οποία εξαρτάται όλο και περισσότερο από τον τουρισμό.

Αναφερόμενος στη σύγκριση, που ορισμένοι επιχειρούν μεταξύ των λιμένων Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου, ο κ. Σγουρός επεσήμανε ότι επιχειρούν να συγκρίνουν μη συγκρίσιμα στοιχεία, αφού τα μεγέθη και οι υποδομές, αλλά και οι ομάδες στόχου των πελατών που προσελκύουν τα δύο λιμάνια είναι διαφορετικές.

 «Θεωρώ ότι ως φορείς και πρόσωπα που τα τελευταία χρόνια ενασχολούμαστε με την ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας στον Άγιο Νικόλαο αξιοποιώντας το λιμάνι έχομε ενεργήσει με τις καλύτερες προθέσεις μέχρι σήμερα και θα κριθούμε από το αποτέλεσμα», είπε ο κ. Σγουρός.

πηγη www.anatolh.com

δειτε την εκπομπή του ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ στο web tv του anatolh.com για το ιδιο θεμα που είχε προβληθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου

 

www.e-fonien.blogspot.gr 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India