Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Το πουλάκι δημοσκόπος !!!


Σας είχαμε ενημερώσει για ένα γκάλοπ το οποίο εκτελούνταν στην περιοχή μας έχοντας 4 ονόματα Δημάρχων στην λίστα των υποψηφίων. Αναρωτηθήκαμε απο ποιόν εκτελείται και οι τρείς τουλάχιστον συμμετέχοντες διέψευσαν ότι είχαν την παραμικρή ανάμιξη.

Για κακή τύχη όλων έχουμε τα αποτελέσματα (βλέπεις ζούμε σε μια πόλη πολύ μικρή) και τα δίδουμε στην δημοσιότητα. Το δέιγμα το οποίο χρησιμοποιήθηκε ήταν 1500 ατόμων απο τον ευρύτερο Δήμο Αγίου Νικολάου και το δείγμα αυτό εκτιμάται απόλυτα ασφαλές για την εξαγωγή συμπερασμάτων σύμφωνα με τους ειδικούς.

1. ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΤΣΗΣ .......................508 ψήφοι (33,84%)

2. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ ..........331 ψήφοι (22,05%)

3. ΚΟΥΝΕΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ..............253 ψήφοι (16,85%)

4. ΖΕΡΒΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ............... .............153 ψήφοι (10,20%)

5. ΔΕΝ ΞΕΡΩ / ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ................255 ψήφοι (17,06%)

Θα θέλαμε να πούμε σε όλους αυτούς που ασχολήθηκαν με το γκάλοπ να προσέχουν που δίδουν τις πληροφορίες τους (μυστικές και αποκλειστικές υποτίθεται) και αν παρελπίδα δεν τους βολεύουν τα αποτελέσματα ... να τα κοινοποιούν !!!

Τα αποτελέσματα αυτά κοινοποιούνται χωρίς καμία επιφύλαξη ... αν όμως έχει κανένας αντίθετη άποψη είμαστε εδώ για να την διαβάσουμε.



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India