Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ευχαριστήρια Επιστολή απο την Επιτροπή Αγώνα



Η Επιτροπή Αγώνα Αγίου Νικολάου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στις μέχρι τώρα κινητοποιήσεις και δράσεις που αποφασίστηκαν, στα πλαίσια της αντίδρασης για την απαξίωση και την υποβάθμιση του τόπου μας.

Ευχαριστούμε, πρώτα από όλα, τον κόσμο που βρέθηκε στις δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και στην κατάληψη της Δ.Ο.Υ.

Ευχαριστούμε όλους τους επιχειρηματίες του δήμου μας, που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους, δίνοντας το δικό τους μήνυμα, διευκολύνοντας την προσπάθεια μας.

Ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, για την άψογη συνεργασία στις μέχρι τώρα κινητοποιήσεις.

Ευχαριστούμε το ΚΤΕΛ για την προσφορά των λεωφορείων που μετέφεραν τον κόσμο στο Σεληνάρι.

Ευχαριστούμε την «ΑΝΑΤΟΛΗ», όλους τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, το “TELE KRITI”, τον «ΣΚΑΪ» και ιδιαίτερα τον ανταποκριτή Κρήτης κ. Μάριο Διονέλη, για την κάλυψη και την προβολή των δράσεων μας.

Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Πάγκαλο («ΦΩΣ & ΗΧΟΣ), για την ηχητική κάλυψη των διαδηλώσεων.

Ιδιαίτερη «ευχαριστία» στα δύο μεγάλα σούπερ μάρκετ, στους 1-2 φούρνους, τις 3-4 καφετέριες και ορισμένα βενζινάδικα, που κατάφεραν να πάνε κόντρα στο ρεύμα της αντίδρασης για την απαξίωση του τόπου μας και να παραμείνουν ανοιχτά, όταν το 99% των καταστημάτων ήταν κλειστά.
Υποσχόμαστε ότι θα τους θυμόμαστε παντοτινά για την προσφορά τους στον τόπο μας!!!!

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, μέλη της Επιτροπής Αγώνα, παραβρέθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 στο Ηράκλειο, καταθέτοντας το ψήφισμα του Παλλασιθιώτικου Συλλαλητηρίου, απαιτώντας να πραγματοποιηθεί νέο Περιφερειακό Συμβούλιο στο Λασίθι.

Η Επιτροπή Αγώνα Αγίου Νικολάου καλεί σε συνεχή εγρήγορση
όλους τους δημότες του Μεραμπέλλου αλλά και όλους τους Λασιθιώτες
μέχρι την τελική δικαίωση.


Η Επιτροπή Αγώνα Αγίου Νικολάου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India