Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Πρόταση για «Μελέτη για Δημιουργία Πλατείας και παράλληλη Διερεύνηση Κατασκευής Υπογείου Πάρκινγκ στον χώρο Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Αγιο Νικόλαο»



Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ γνωρίζοντας ότι το τα κάνεις κριτική δεν αρκεί και ταυτόχρονα πρέπει να καταθέτεις  προτάσεις , κατέθεσε γραπτά την τρίτη κατά σειρά πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα «Μελέτη για Δημιουργία Πλατείας και παράλληλη Διερεύνηση Κατασκευής Υπογείου Πάρκινγκ στον χώρο Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Αγιο Νικόλαο»

Άγιος Νικόλαος , 14.02.2013

Κύριε Δήμαρχε

Στην προσπάθεια μας να οραματισθούμε την επόμενη ημέρα στην πόλη Αγίου Νικολάου και στον Δήμο μας ευρύτερα, ξεκινάμε από σήμερα την κατάθεση προτάσεων που εύκολα μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής μας. Ξεκινάμε σήμερα τις προτάσεις μας από τον Άγιο Νικόλαο και συγκεκριμένα από το χώρο του Υφιστάμενου Πάρκινγκ Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Άγιο Νικόλαο – απέναντι από το Νοσοκομείο.

Γνωρίζοντας ότι έχει λήξει η περίοδος δέσμευσης χρήσης χώρου λόγω χρηματοδότησης από Ευρωπαϊκά κονδύλια , προτείνουμε:
1.    Να γίνει διερεύνηση δυνατότητας δημιουργίας υπογείου Πάρκινγκ μέσω Σ.Δ.Ι.Τ. ή μέσω ένταξης σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα (ΕΣΠΑ).
2.    Στην στάθμη που σήμερα αναπτύσσεται το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής να γίνει Πλατεία (έχοντας έντονο το στοιχείο του αστικού πρασίνου) με μελέτη που – κατά την γνώμη μας – μπορεί να εκπονηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας.

Γνωρίζουμε ότι η διαδικασία θα είναι χρονοβόρος - ακόμα και για την οριστικοποίηση των μελετών - όμως πρέπει να ξεκινήσουμε άμεσα τις διαδικασίες. Στην προσπάθεια επιτάχυνσης των διαδικασιών, θα μας βρείτε συμπαραστάτες σας , σε όποιο επίπεδο και αν απαιτηθεί η βοήθεια σύσσωμης της Δημοτικής μας Ομάδος.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India