Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Αντε και κλείσαμε και μήνα !!!



Μίνι γενέθλια για το Blog της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ , μιας που σήμερα συμπληρώνεται ένας μήνας ακριβώς απο την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας.

Μέσα σε αυτόν το μήνα καταφέραμε:
1. Να έχουμε ήδη αναρτήσει 183 θέματα
2. Να σας κρατάμε ενήμερους για τα δρόμενα της περιοχής μας
3. Να σας ενημερώνουμε άμεσα για τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες μας
4. Να σας κάνουμε να ξεκινάτε την ημέρα σας με ένα χαμόγελο
5. Να ενημερώνουμε χωρίς κανένα αποκλεισμό σε κανένα και για κανένα λόγο.

Εχουμε ήδη γράψει ιστορία στην περιοχή , αφού είμαστε η πρώτη Δημοτική Παράταξη που έχει στην κατοχή της blog για την επικοινωνία με τους συμπολίτες μας και όχι μόνο. Ακόμα έχουμε ενεργή σελίδα στο facebook στην οποία μόνιμα προωθούμε όλες τις αναρτήσεις μας που γίνονται στο blog μας.

Εχουμε ήδη καταφέρει να έχουμε μεγάλο αριθμό συνεργατών , οι οποίοι σε μόνιμη βάση μας αποστέλλουν θέματα. Ομως το μεγαλύτερο επίτευγμα για μας -ως τώρα - είναι ο ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας που έχουμε αποκτήσει με σας , μέσα απο την ηλεκτρονική μας διεύθυνση dsinergasia@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη σας σε ένα πολύ δύσκολο δρόμο που αποφασίσαμε και επιλέξαμε να διανύσουμε. Να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να προδώσουμε την εμπιστοσύνη σας.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India