Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Δελτίο Τύπου του Δήμου Αγίου Νικολάου για την επίσκεψη του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Αγιο Νικόλαο

Το Δήμο Αγίου Νικολάου, επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Νότη Μαριά, την κα. Θεονύμφη Ροδανάκη υποψήφια Βουλευτή Λασιθίου και στελέχη του κόμματός του, στο πλαίσιο του προσυνεδρίου των ΑΝΕΛ στην Κρήτη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Δημήτρης Κουνενάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, εκπρόσωποι του ΤΕΙ, εκπρόσωποι των εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, φοιτητές των ΤΕΙ από τον Άγιο Νικόλαο και την Ιεράπετρα κ.α.
kam1.jpg
Τον κ. Καμμένο ενημέρωσε ο Δήμαρχος για τα πιο σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας, μεταξύ των οποίων, η κατάργηση των τμημάτων των ΤΕΙ στον Άγιο Νικόλαο και στην Ιεράπετρα, η αποψίλωση του Νομού από υπηρεσίες και η ανεξέλεγκτη τοποθέτηση ανεμογεννητριών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, αλλά και η υποβάθμιση των νοσοκομείων στη Σητεία και στην Ιεράπετρα.

Επίσης εκτεταμένη συζήτηση έγινε για την Μαρίνα Αγίου Νικολάου και τη δημιουργία του Υποθαλάσσιου και Καταδυτικού πάρκου στον Άγιο Νικόλαο, για το οποίο ο κ. Καμμένος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στην τοποθέτηση του, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι, ο Νομός Λασιθίου δέχεται μια επίθεση που έχει παλιές ρίζες. Η περιοχή είναι ευλογημένη από το Θεό και έχει τεράστιες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης, διαθέτει πρωτογενή παραγωγή και στηρίζεται και στην εκπαίδευση. Κατανόησε πλήρως τα προβλήματα που διαθέτει συνολικά ο Νομός όσον αφορά την υγεία και δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των φορέων και της κοινωνίας, ώστε αντί να αποψιλωθεί ο Άγιος Νικόλαος και το Λασίθι να ενισχυθούν σημαντικά.
kam2.jpg

Ο κ. Κουνενάκης παρέδωσε στον κ. Καμμένο το βιβλίο της πόλης και σχετικά υπομνήματα και ψηφίσματα για τα παραπάνω θέματα.

Αμέσως μετά το Δημαρχείο ο κ. Καμμένος επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, το ΤΕΙ και το εργατικό Κέντρο Λασιθίου.

Άγιος Νικόλαος, 25-02-2013
Γραφείο Τύπου Δ.Α.Ν.


ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ:
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκε ότι στην συνάντηση συμμετείχε και ο επικεφαλής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. Καρατσής.



 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India