Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Εδώ ο κόσμος καίγεται και στο ΠΑΣΟΚ παίζουν... μπουνιές και κλωτσιές για το Συνέδριο τους!


Πραγματικά εκεί στην Ιπποκράτους δείχνουν να είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου!Αφού την ίδια στιγμή που η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της, αυτοί παίζουν... μπουνιές και κλωτσιές (!) για το Συνέδριο, ενός κόμματος που κινείται πλέον σταθερά πέριξ του 5%.

Μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ παρακμή ενός ιστορικού κόμματος, που βεβαίως φέρει και βαρύτατες ευθύνες για την κατάσταση ΧΡΕΟΚΩΠΙΑΣ στην οποία έχει περιέλθει η χώρα!



Σήμερα, λοιπόν, στον 4ο όροφο της Ιπποκράτους έπεσαν μπουνιές και καρεκλιές ενώ ταυτόχρονα αντηλλάγησαν και βαρύτατες εκφράσεις με αλληλοκατηγορίες για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο κόμμα.

Στα γραφεία της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης, στον 4ο όροφο, προσήλθαν σήμερα γραμματείς νομαρχιακών επιτροπών μεταξύ των οποίων και οι γραμματείς της Α' Πειραιά Γιάννης Αξαρλής και Β1 Αθήνας Χρήστος Σωτηρόπουλος.

Παρόντος του νέου επικεφαλής της ΕΚΑΠ Γιάννη Σουλαδάκη, που πρόσφατα αντικατέστησε με εντολή του Ευάγγελου Βενιζέλου τον Γιώργο Ανωμερίτη, οι γραμματείς προσήλθαν για να υποβάλουν ενστάσεις επί της διαδικασίας κάνοντας λόγω για «μπάχαλο κομβικών εγκυκλίων αναφορικά με την εκλογή των συνέδρων».

Το μέλος της ΕΚΑΠ Γρήγορης Φελώνης τους απέπεμψε αποκαλώντας τους αλήτες.

«Εμάς λες αλήτες», είπε σε έντονο ύφος ο Γιάννης Αξαρλής.

«Οχι, δεν λέω εσάς, λέω όσους υπέγραψαν τα διάφορα κείμενα και περιφέρουν στο διαδίκτυο αλητήριες απόψεις. Διάφοροι που παράτησαν ένα κόμμα κέλυφος και δεν μπορεί να μας ζητάνε και τα ρέστα», απάντησε ο Γρηγόρης Φελώνης,.

«Μα και εγώ είμαι στους 75 που υπέγραψαν το κείμενο», αντέτεινε ο Αξαρλής και ακολούθησε πανδαιμόνιο με σπρωξίματα, καρεκλιές και μπουνιές.
 
Πηγή: ΚΟΙΝΟΝ ΒΡΑΧΑΣΙΟΥ


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India