Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Συννενόηση - Λέξη άγνωστη για τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου



Ευτυχώς που υπάρχουν και τα λιγοστά Μ.Μ.Ε. στην περιοχή μας και μαθαίνουμε από εκεί τα αποτελέσματα των συναντήσεων που έκανε ο κ. Δήμαρχος Αγίου Νικολάου στην Αθήνα σχετικά με τα Τ.Ε.Ι. και το Διαλυνάκειο Νοσοκομείο της Νεάπολης.
Ζώντας σε ένα κόσμο μαγικό , περιμέναμε να καλέσει τους επικεφαλείς των Δημοτικών Ομάδων του Δήμου μας (για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις δύο είναι όλοι και όλοι) και να τους ενημερώσει επίσημα για τις επαφές αυτές στην Αθήνα. Δεν το έκανε. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί και πλέον δεν θέλουμε να το καταλάβουμε. Αν θεωρεί ο κ. Δήμαρχος ότι με αυτήν την συμπεριφορά του θα συνεχίσει να διοικεί τον Δήμο μας , κάνει μεγάλο λάθος.
Φυσικά δεν ξεχνάει να τηλεφωνάει μεμονωμένα σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους (μέσω γραμματέως , για να είμαστε ακριβείς) , ώστε να είναι όλοι παρόντες στις κινητοποιήσεις.
Κ. Δήμαρχε καταλαβαίνετε ότι η τακτική αυτή είναι λάθος. Έχουμε ζητήσει συνεννόηση σε όλα τα μεγάλα ζητήματα. Εξακολουθείτε όμως να δυναμιτίζετε το καλό κλίμα στον Δήμο Αγίου Νικολάου , που ήμασταν διατεθειμένοι να σας προσφέρουμε στα μεγάλα ζητήματα της πόλης μας. Αν συνεχίσετε να μας αντιμετωπίζετε ως κομπάρσους , θα αντιδράσουμε έντονα και σύντομα.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India