Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ο Θεός να βάλει το χέρι του Πατριώτες

Σχόλιο Ιστολογίου: Μας εστάλη αυτό το κείμενο και απλά το δημοσιεύουμε. ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ. Είναι όμως απίστευτο το πόσο κάποιοι ποντάρουν σε αυτή την οικονομική κρίση για να διαλύσουν τα πάντα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 2013 ΜΑΡΑΘΩΝ

Τα πράγματα είναι απλά (αλλά όχι εύκολα).
Αρχικά, πρέπει να καταλάβουμε πολύ καλά, ότι η “επιχείρηση ΜΑΡΑΘΩΝ 2013”, δεν είναι μία νέα Κίνηση ή Κίνημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αντίστασης στα “Μνημόνια” και στα κυβερνητικά μέτρα που προκύπτουν από αυτά.

Η “επιχείρηση ΜΑΡΑΘΩΝ 2013”, όπως το λέει η ονομασία της, είναι μία επιχείρηση οργάνωσης και εκτέλεσης μίας μόνο συγκεκριμένης πράξης: Της συγκέντρωσης, την Πρωτομαγιά του 2013 στον Μαραθώνα, ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ βάρβαρα, προκειμένου να απαιτήσει την άμεση δρομολόγηση των απαιτούμενων ενεργειών για την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Απαραίτητη προϋπόθεση αυτής της δρομολόγησης, είναι η ανάκληση της εντολής διαχείρισης των υποθέσεων τής Ελληνικής κοινωνίας από το καθεστώς πολιτικό σύστημα που έχει προδώσει κατάφορα την εμπιστοσύνη τής κοινωνίας, έχει καταλύσει τη Δημοκρατία σφετεριζόμενο τις νομιμοποιητικές διαδικασίες της προκειμένου να κυβερνά, φανερά πλέον, μία (από κοινού, πολιτική και οικονομική) Ολιγαρχία που ενεργεί εις βάρος των συμφερόντων της Ελληνικής κοινωνίας και υπέρ αλλοτρίων δυνάμεων.
Αφού ξεκαθαρίσαμε το τί ακριβώς είναι η “επιχείρηση ΜΑΡΑΘΩΝ 2013”, συνοψίζουμε το “ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ”:

Η απελευθέρωσή μας από την αιχμαλωσία των Μνημονίων και από τον ύπουλο εναγκαλισμό του δημιουργού τους και δεσμοφύλακά μας (σύσσωμου του καθεστώτος πολιτικού συστήματος),  πραγματοποιείται με τις εξής πράξεις και διαδικασίες:
Με δεδομένη την ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος,  προς υπεράσπιση τής εκ των έσω βαλλόμενης ύπουλα Δημοκρατίας, η κοινωνία των Ελλήνων πολιτών:
  1. Δημιουργεί την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΗΣΗ”,  δηλαδή μία άλλη Βουλή, ένα Σώμα 300.000 βουλευομένων/σκεπτομένων πολιτών που θα πάρει αποφάσεις, απέναντι στη Βουλή των 300 άβουλων πολιτικών.
  2. Η “ΕΒ” θα αποφασίσει για τη συνέχιση ή την αναστολή της εντολής που (με τις τελευταίες εκλογές) έδωσε ο κυρίαρχος λαός στο καθεστώς σύστημα να διαχειριστεί τις τύχες του.
  3. Αν η “ΕΒ”αποφασίσει την αναστολή αυτής της λαϊκής εντολής, θα απαιτήσει την ειρηνική παράδοση της εξουσίας σε κυβέρνηση προσωπικοτήτων της εμπιστοσύνης της (που αυτή θα υποδείξει), με την εντολή της προς την κυβέρνηση αυτή, να προχωρήσει άμεσα σε δύο, κυρίως,  πράξεις:
    • Συντακτική Εθνοσυνέλευση για την (απαιτούμενη) βαθειά τομή στο Σύνταγμα, ώστε να αποκατασταθεί η τρωθείσα βάναυσα Λαϊκή Κυριαρχία , μέσα από μία άψογα ρυθμισμένη Δημοκρατική λειτουργία των θεσμών.
    • Αναστολή της συνέχισης εκτέλεσης του “προγράμματος των Μνημονίων” για την εξόφληση του Δημοσίου Χρέους, μέχρι την απόφαση του κυρίαρχου λαού, σε σχετικό Δημοψήφισμα.
  4. Την απαίτηση αυτή τής “ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΗΣΗΣ”, την επικυρώνει, την υποστηρίζει και την επιβάλλει με μία ΠΟΡΕΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ προς την Αθήνα, ο συγκεντρωμένος στο Μαραθώνα (την Πρωτομαγιά του 2013) Λαός.
____________________________
Η παραπάνω συνοπτική παρουσίαση του τρόπου πραγματοποίησης της απελευθέρωσής μας από την αιχμαλωσία μας στην κυβερνώσσα Ολιγαρχία που μας οδήγησε στη δυστυχία και τυραννία των Μνημονίων, αναλυτικότερα έχει ως εξής:
Έχοντας υπ’ όψη (όπως καταγράφεται στη σελίδα  “Πώς καταλύθηκε η Δημοκρατία μας”) το αποδεδειγμένο γεγονός  του σφετερισμού της Δημοκρατίας από μία , πολιτική και οικονομική Ολιγαρχία και, υποχρεωμένοι από το ακροτελεύτιο άρθρου 120 του Συντάγματος, να αντισταθούμε στην κατάλυσή του,  δεν έχουμε, παρά, “τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι”:
Να συγκεντρωθούμε στον Μαραθώνα, ΟΛΟΙ όσοι θέλουμε να είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ δηλαδή ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ και όχι άβουλα όντα εκτελούντα ασκήσεις ευθανασίας σε παραγγέλματα ανθρώπων ή μηχανισμών που δεν τους έχουμε εξουσιοδοτήσει να μας τυραννούν.
  1. Εφ’ όσον συγκεντρωθεί η ποσοτικά απαιτούμενη λαϊκή δύναμη (ένα εκατομμύριο πολίτες*) στο ιστορικό αυτό ραντεβού, με ταυτόχρονη Γενική Πολιτική Απεργία  που θα νεκρώσει κάθε οικονομική δραστηριότητα της Ελληνικής κοινωνίας,  επικυρώνουμε την απόφαση της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΗΣΗΣ”, και ΑΝΑΚΑΛΟΎΜΕ  ΤΗΝ  ΕΝΤΟΛΉ  ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (την οποία υφάρπαξε δολίως  κατά τις εκλογές**), από το πολιτικό προσωπικό που  υπηρετεί το (έκνομο, πλέον) καθεστώς πολιτικό σύστημα, και
  1. Καλούμε το πολιτικό σύστημα (σύσσωμη τη Βουλή και την κυβέρνηση) να παραδώσει ΕΙΡΗΝΙΚΑ την πολιτική διοίκηση της χώρας σε μία ηγετική ομάδα (ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΉΤΩΝ ΕΘΝΙΚΉΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗΣ) που θα έχουμε αναδείξει εμείς (η ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΗΣΗ) μέσα από μία ανοιχτή, έγκυρη, δημοκρατική δημοψηφισματική διαδικασία, που θα διεξαχθεί κατά το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, από σήμερα μέχρι την Πρωτομαγιά του 2013. Σημειώνεται ότι, όσο πιό μεγάλη θα είναι η λαϊκή συμμετοχή σε αυτή τη σύναξη, τόσο πιό εύκολο θα είναι να γίνει ειρηνικά αυτή η παράδοση και παραλαβή της κυβερνητικής εξουσίας. Για τη διασφάλιση της  ειρηνικής διευθέτησης αυτής της παράδοσης και παραλαβής , θα κληθούν να συνδράμουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΟΙ ΘΕΣΜΟΙ (όπως ο Στρατός, τα Σώματα Ασφάλειας, η Δικαιοσύνη, η Εκκλησία).
  1. Ο κύριος σκοπός αυτής της , λαϊκής επιλογής “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΉΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ” θα είναι :
(α) η εξασφάλιση της ασφάλειας της χώρας, εσωτερικά και εξωτερικά.
(β) η εξασφάλιση της ομαλότητας της οικονομικής και διοικητικής, γενικώς, λειτουργίας της κοινωνίας
(γ) η εξασφάλιση τροφής, στέγης, κίνησης, ιατρικής περίθαλψης και ασφάλειας για κάθε πολίτη.  (Δεν μπορεί να υπάρχουν ευημερούντες σε μία Δημοκρατική κοινωνία που υπάρχουν πένητες διότι, απλούστατα, δεν είναι δυνατόν οι πολλοί να αποφασίζουν να δυστυχούν για να ευημερούν κάποιοι λίγοι. Άν και όταν συμβαίνει αυτό, αποτελεί ακαταμάχητο τεκμήριο πως η Πολιτεία αυτή δεν διοικείται Δημοκρατικά).
(δ) η ανάκληση της τήρησης των όρων των Μνημονίων, μέχρι τη διεξαγωγή σχετικού δημοψηφίσματος για το μέλλον των Μνημονίων . Εξασφάλιση όρων ισηγορίας για την υποστήριξη των δύο απόψεων.
(ε) η σύσταση “Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης” για τη σύνταξη μίας “βαθειάς τομής” στο Σύνταγμα, που θα επικυρωθεί (ή θα απορριφθεί) με τη διεξαγωγή σχετικού δημοψηφίσματος
(στ) η προσκόμιση σε δίκη όλων των προσώπων που μπορεί να κατηγορηθούν για αδικήματα υπεξαίρεσης δημόσιου πλούτου, πλουτισμού εις βάρος της κοινωνίας, εθνικής προδοσίας.
(ζ) η εκ βάθρων αναδιάρθρωση της Δημόσιας Διοίκησης με αντικειμενικά κριτήρια αποτελεσματικότητας της λειτουργίας της
_______________________________
*      Όταν οι άνεργοι μονάχα, είναι σήμερα 1.250.000 (και κάθε μέρα αυξάνονται), όταν τα λουκέτα των μικρομεσαίων  επιχειρήσεων  πλησιάζουν τις 200.000 (500.000 επαγγελματίες δεν έχουν τη δυνατότητα να καταβάλουν την εισφορά τους στο ΤΕΒΕ) και όταν ΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΊΑΣ (δηλαδή 3.300.000 Έλληνες)  ΖΕΊ ΉΔΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ενώ ακόμη 1/3 οδηγείται ταχέως εκεί, (με το νέο τσουνάμι των μέτρων που υπαγόρευσε η κυβερνώσσα  Τρόϊκα), το ένα εκατομμύριο που αναμένουμε στον Μαραθώνα την Πρωτομαγιά του 2013, φαντάζει, λογικά, λίγο. Εκτός αν η Ελληνική κοινωνία, έχει μεταλλαχθεί από κοινωνία πολιτών σε κοινωνία ακοινώνητων ιδιοτελών οντοτήτων, αδιάφορων για την Ελευθερία τους και ενδιαφερομένων αποκλειστικώς για το “όσα φάμε, όσα πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας”.
Την Πρωτομαγιά του 2013 θα ξέρουμε σε ποιά κοινωνία ζούμε. Τη μέρα εκείνη θα μετρήσουμε σε ποιό βαθμό η προπαγάνδα του αφελληνισμού κατάφερε, τα τελευταία 25-30 χρόνια, να αλλοτριώσει το, σφυρήλατο στο αμόνι της  ιστορίας, μοναδικό “Ελληνικό μέταλλο”  που, ως χθές,  άντεξε επί  χιλιάδες χρόνια σε παντός είδους “οξειδώσεις”, με  πιό πρόσφατο “τέστ αντοχής”, το Αλβανικό έπος και την Αντίσταση στη Γερμανική κατοχή.
______________
**   Η νοθεία των εκλογών (από το καθεστώς πολιτικό σύστημα) αποτελεί θαύμα. Θαύμα, όπως όλοι ξέρουμε, είναι ένα γεγονός που δεν εξηγείται λογικά. Δηλαδή είναι το λογικά άτοπο.
Ξεκινώντας από το ρεαλιστικό  αξίωμα “τα θαύματα τελείωσαν”, συμπεραίνεται ότι, όπου ακούς για κάποιο θαύμα, ψάξε να βρείς την απάτη που κρύβεται πίσω του.
Με τη σκέψη αυτή, άς δούμε τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών (του Ιουνίου 2011) :
Οι 4 στους 10 πολίτες που ψήφισαν (αφήνω έξω το ότι το σύστημα δεν υπολογίζει τους 4 που δεν ψήφισαν στους 10 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους ) προτίμησαν για ηγεσία τους, τούς εγκληματίες που κατάφεραν να φέρουν στον τόπο αυτή την πρωτόγνωρη καταστροφή, που όλοι ζούμε !!! Απίστευτο κι όμως, αληθινό !!!
Αυτό ακριβώς το “θαύμα”, δηλαδή αυτό το λογικό άτοπο, να δίνεις τα κλειδιά του ταμείου σου στον γνωστό σου κλέφτη, ή να αφήνεις το παιδάκι σου να το νταντεύει ο γνωστός παιδόφιλος που μπαινοβγαίνει στη φυλακή για τα ανομήματά του, αποτελεί την αποκάλυψη της ατράνταχτης Αλήθειας ότι οι εκλογές αυτές είναι νοθευμένες, όσο καμία άλλη φορά.
Είναι “νόθες από χέρι”, καθώς η νοθεία της λαϊκής βούλησης, δεν γίνεται πιά με τα παλιά μυαλά και πρακτικές.
Δεν χρειάζεται να γίνουν αυτά που έκανε η χούντα στα “δημοψηφίσματά” της, με στημένες “καταμετρήσεις”, ούτε χρειάζονται οι πλαστοπροσωπείες που εφάρμοσε το αστυνομοκρατούμενο κράτος της μετεμφυλιακής και παρακρατικής “Δεξιάς”, που ψήφιζαν και οι πεθαμένοι.
Αυτά τα κόλπα, είναι πιά για γέλια.
Η επιστήμη της χειραγώγησης της κοινωνίας έχει προχωρήσει.
Η νοθεία γίνεται με αριστουργηματικό τρόπο, με επιστημονικές μεθόδους, πρίν την κάλπη και έξω από αυτήν.
Η νοθεία συντελείται στο μυαλό του λαού, από τα γεννοφάσκια του (μέσα από το σύστημα της Παιδείας του) όπου εκπαιδεύεται επί 12 χρόνια να παπαγαλίζει (όπως ομολογείται και από το ίδιο το “σύστημα”) ώστε εύκολα να χειραγωγείται και μετά το σχολείο, καθοδηγείται καθημερινά, με “κατ’ οίκον εντατική καθοδήγηση”, μέσα από την τηλεόραση.
Μία τηλεόραση, που αποτελεί ιδιοκτησία της οικονομικής Ολιγαρχίας, και που υπάρχει για να παπαγαλίζει και να καρφώνει στο μυαλό του λαού μία πραγματικότητα που αυτή (η προπαγάνδα του συστήματος) διαμορφώνει με τους μεγαλοπαπαγάλους της, εφαρμόζοντας τον χρυσό κανόνα της πραπαγάνδας: “Η πραγματικότητα στο μυαλό του κάθε ανθρώπου, διαμορφώνεται από αυτό που ακούει και (κυρίως) βλέπει”.  Οπότε, φτιάξ’ του να βλέπει και να ακούει από το πρωί ως το βράδυ αυτά που εσύ θέλεις (ο ασημένιος κανόνας της προπαγάνδας είναι, “η επαναληψη είναι η μητέρα της μάθησης”) και να το θαύμα !!!  Ο μπαμπάς και η μαμα θα αφήσουν το μικρό κοριτσάκι τους στον διακεκριμένο παιδόφιλο να τους το φυλάξει κατά τη βραδυνή τους έξοδο …..
Έτσι, η “πληροφόρηση” τού πολίτη μέσα από τα ΜΜΕ, τα οποία αποτελούν φέουδο και οχυρό τού καθεστώτος πολιτικού συστήματος καθώς ανήκουν στην κορυφή της οικονομικής Ολιγαρχίας του τόπου, δεν αποτελεί πληροφόρηση, αλλά στυγνή και αισχρή προπαγάνδα των αφεντικών αυτών των Μέσων, που αποτελούν το “βαρύ πυροβολικό” για τη συντήρηση αυτού του ίδιου συστήματος, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι οι οικογένειες που κατέχουν τα Μ Μ Ε, αποτελούν το “ανφάν γκατέ” της οικονομικής Οικογενειοκρατίας που, “ερχόμενη εις σάρκα μία” με την πολιτική Οικογενειοκρατία, αποτελούν την “κυβερνητική Ολιγαρχία” του τόπου.
Αυτή έχει παροπλίσει τη Δημοκρατία, τη νομιμότητα της οποίας σφετερίζεται και χρησιμοποιεί σαν σφραγίδα των αποφάσεών της, επάνω στις οποίες στηρίζει και προωθεί τα δικά της συμφέροντα, που εστιάζονται στη λεηλασία του Δημόσιου πλούτου της χώρας.
Αποτέλεσμα αυτής της πραγματικότητας, αποτελεί η φτώχεια που βιώνουμε μέσα στην αιχμαλωσία μας στα σχέδιά τους, που υποστηρίζονται, εφαρμόζονται και πραγματοποιούνται μέσα από τους νόμους που ψηφίζει η δική τους βούληση, από τους δικούς τους υπαλλήλους/βουλευτές, στην υποτιθέμενη δική μας “Βουλή των Ελλήνων”…..

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India