Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Δεκάδες βόμβες μολότοφ σε σύνδεσμο ποδοσφαιρικής ομάδας στα Χανιά

Δεκάδες βόμβες μολότοφ βρήκαν οι αστυνομικοί των Χανίων που πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στα γραφεία συνδέσμου μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας της Super league, ενώ συνέλαβαν και τον υπεύθυνο του συνδέσμου.

Η έφοδος αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, στα γραφεία του συνδέσμου στο κέντρο της πόλης των Χανίων, πραγματοποιήθηκε αργά την νύχτα και ενώ τα γραφεία ήταν κλειστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr , οι αστυνομικοί σε αύλειο χώρο του κτιρίου (ταράτσα), βρήκαν 26 βόμβες μολότοφ έτοιμες για χρήση, ενώ η μια από αυτές ήταν συνδεδεμένη με κροτίδα και περιείχε και καρφιά !!

Δηλαδή αποτελούσε μια φονική βόμβα.

Επίσης βρέθηκε μεγάλος αριθμός καπνογόνων και ένα πτυσσόμενο γκλόπ.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον υπεύθυνο του συνδέσμου ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Ναπολέων Σαραντίδης
sarantidis@flashnews.gr
 
Σχόλιο Ιστολογίου:
Αυτά γίνονται στα Χανιά. Ευκαιρία λοιπόν να μάθουμε και στο Λασίθι ότι υπάρχουν υπεύθυνοι στους συνδέσμους οπαδών και εύκολα θα μπορούσε να κινηθεί κάποιος εναντίον τους για την απαράδεκτη κατάσταση των οδικών σημάτων στον Δήμο Αγίου Νικολάου που έχουν γεμίσει με αυτοκόλλητα και μάλιστα συγκεκριμένης ομάδος. Επίσης θα μπορούσε να κινηθεί και για την απαράδεκτη κατάσταση των τοίχων μέσα στην πόλη που υποφέρουν απο τα συνθήματα.
Εμπρός λοιπόν κύριοι του Δήμου μας αλλά και της Αστυνομίας μας... ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ και ιδού τι έκαναν στα Χανιά.
Αντιλαμβανόμαστε ότι εκτός απο το να κυνηγάμε τα μηχανάκια (δεν είμαστε αντίθετοι σε αυτό απλά την λογική σχολιάζουμε) , να στήνουμε το γνωστό μπλόκο στην είσοδο της πόλης Πρωτεύουσας του Νομού (έχουμε πάρα πολλές ενστάσεις στην εικόνα που δίνουμε) , υπάρχουν και άλλες ενέργειες που θα προστατεύσουν πραγματικά την εικόνα της πόλης αυτής που όλοι το έχουμε ανάγκη.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India