Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Θαλασσινά φτερά ; ... Γιατί Οχι !!!


Πρόταση να αναλάβει η εταιρεία «Ελληνικά Υδατοδρόμια» για λογαριασμό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου, με σχετική ανάθεση και κόστος 20.000 ευρώ, το φάκελο για την έγκριση και αδειοδότηση του Υδατοδρομίου Αγίου Νικολάου, με τρεις υδατοδιαδρόμους, έκανε ο πρόεδρος της εταιρείας Τάσος Γκόβας στο Δήμο Αγίου Νικολάου.
Είναι η εταιρεία που ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια την προσπάθεια αυτή στη χώρα μας, ανοίγοντας το δρόμο στα υδροπλάνα – εγχείρημα το οποίο όμως διεκόπη λόγω απουσίας ολοκληρωμένου θεσμικού πλαισίου, το οποίο μόλις στις αρχές Απριλίου ολοκλήρωσε η πολιτεία.


Κλιμάκιο της εταιρείας με επικεφαλής τον κ. Γκόβα, πραγματοποίησε χθες επίσκεψη στο Δημαρχείο, όπου συναντήθηκε με τον Δημαρχεύοντα Αντιδήμαρχο Μιχάλη Σγουρό. Στην παρουσίαση και ενημέρωση που έγινε, παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ Στάθης Βιδάλης, η Λιμενάρχης Δήμητρα Χασιώτη, ο σύμβουλος του Δημάρχου Σταύρος Καναβάκης, υπάλληλοι του Λιμενικού Ταμείου κ.α.



Όπως είπε ο κ. Γκόβας, στόχος είναι η διασύνδεση και δημιουργία εσωτερικών προορισμών μεταξύ μεγάλων περιοχών της Κρήτης, αλλά και με Κάσο, Κάρπαθο, Ρόδο, Σαντορίνη, Μήλο αλλά και με Πελοπόννησο. Μεσοπρόθεσμα δε εξετάζεται και η διασύνδεση της Κρήτης με την Αθήνα, με ενδιάμεσο σταθμό ένα νησί.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India