Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Βικτώρια Χίσλοπ: Πριν από την κρίση η Ελλάδα ήταν ένα απέραντο πάρτι

Βικτώρια Χίσλοπ: Πριν την κρίση η Ελλάδα ήταν ένα απέραντο πάρτι

 
Ως την πιο όμορφη χώρα του κόσμου χαρακτηρίζει η συγγραφέας του Νησιού, Βικτώρια Χίσλοπ την Ελλάδα, αναφέροντας, παράλληλα, πως, προ κρίσης, ολόκληρη η χώρα ήταν ένα μεγάλο πάρτι...
Μιλώντας στο περιοδικό Elle η κυρία Χίσλοπ μοιράζεται με όλους αυτό που ένιωθε ως ανάγκη δηλαδή το να υπενθυμίζει στους φίλους της «ότι η χώρα όπου ζουν είναι η ομορφότερη του κόσμου, ακόμη και εν μέσω οικονομικής κρίσης».

Αναγνωρίζω ότι είναι πολύ εύκολο να τα λέω όλα αυτά, ενώ ουσιαστικά είμαι εξωτερικός παρατηρητής, αλλά είναι σημαντικό να κρατήσετε μια θετική στάση και να συνεχίσετε να ελπίζετε» προσθέτει η συγγραφέας του Best Seller.

Παράλληλα, αναφέρεται και στην πρώτη αίσθηση που της δημιουργήθηκε όταν επισκέφθηκε την Ελλάδα. «Παλιά η Ελλάδα ήταν ένα μεγάλο πάρτι. Έτσι ένιωσα όταν πρωτοήρθα για "Το Νησί". Υπήρχε μια διαρκής αίσθηση γιορτής και μια ατμόσφαιρα πολύ ανεβασμένη. Τα πράγματα άλλαξαν αμέσως μετά. Πλέον πολλοί γνωστοί μου ζουν με μισθούς που έχουν περικοπεί στο μισό ή έχουν χάσει εντελώς τη δουλειά τους. Ξέρω ότι σχεδόν αγωνίζονται για να επιβιώσουν και πως δοκιμάζονται ακόμη και οι προσωπικές σχέσεις».



Πηγή:  iefimerida.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India