Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Οι δημοφιλέστερες ειδήσεις την εβδομάδα που πέρασε

Συνηθίζεται στο τέλος της εβδομάδας να γίνεται μια ανασκόπηση των σημαντικότερων γεγονότων.

Πιστεύοντας πως οι καταλληλότεροι να κρίνουν τα πλέον σημαντικά γεγονότα είναι οι ίδιοι οι αναγνώστες του Flashnews.gr, δημοσιεύουμε τις δημοφιλέστερες ειδήσεις , σύμφωνα με το απόλυτα έγκυρο google analytics.

Δείτε λοιπόν, τις 10 πλέον δημοφιλείς ειδήσεις στο Flashnews.gr για την εβδομάδα που πέρασε (πατώντας στον τίτλο βλέπετε ολόκληρο το άρθρο).

1) Δεκάδες βόμβες μολότοφ σε σύνδεσμο ποδοσφαιρικής ομάδας στα Χανιά

Δεκάδες βόμβες μολότοφ βρήκαν οι αστυνομικοί των Χανίων που πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στα γραφεία συνδέσμου μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας της Super league, ενώ συνέλαβαν και τον υπεύθυνο του συνδέσμου.

2) Νέο Κωσταλέξι, στην Κρήτη - 40χρονη είχε να δει το φως του ήλιου 22 χρόνια!
Μνήμες από την υπόθεση Κωσταλέξι, αναβίωσαν σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στη δημοσιογράφο του Ράδιο Κρήτη Ελένη Βασιλάκη, από τα ίδια τα θύματα, δύο γυναίκες ζούσαν κλεισμένες σε σπίτι στο Ρέθυμνο, με την μια να έχει να δει το φως του ήλιου 22 χρόνια!

3) Ψηφιακή τηλεόραση στην Κρήτη απο 31/5-Τι πρέπει να γνωρίζετε
Στις 31 Μαΐου 2013 και πρωινή ώρα 02:00 π.μ. θα ξεκινήσει η ψηφιακή μετάδοση όλων των τηλεοπτικών προγραμμάτων από τα κέντρα εκπομπής «Ρογδιά» στο Νομό Ηρακλείου και «Μαλάξα» στο Νομό Χανίων, ενώ παράλληλα θα διακοπεί η εκπομπή του τηλεοπτικού αναλογικού σήματος σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση (18433/515/16-4-2013).

4) Χανιά: Σοβαρό τροχαίο σε σημείο καρμανιόλα με θύμα δικυκλιστή
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα σε σημείο καρμανιόλα των Χανίων με θύμα έναν 47χρονο δικυκλιστή.

5) Το ιδιόχειρο σημείωμα του άνδρα που αυτοκτόνησε στο ΠαΓΝΗ

Όπως αναφέραμε και στο αρχικό ρεπορτάζ, ο άνδρας που επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του σήμερα το μεσημέρι, πηδώντας από την ταράτσα, στο ύψος του 4ου ορόφου του ΠαΓΝΗ, είχε μαζί του ιδιόχειρο σημείωμα. Σ' αυτό εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν να φτάσει στο απονενοημένο διάβημα.

6) Απίστευτη εφαρμογή: Βρες από που κρατά η σκούφια σου!

Τη δυνατότητα να εντοπίσουμε από που... κρατά η σκούφια μας βάσει του που εμφανίζονται να μένουν οι περισσότεροι συνεπώνυμοί μας, προσφέρει μια νέα εφαρμογή.

7) ''Επαναστάτησαν'' οι κτηνοτρόφοι - Απέκλεισαν μεγάλο Super Market γιατί αθέτησε τη συμφωνία για τα αρνιά

''Καζάνι'' που βράζει θυμίζει ο κτηνοτροφικός κόσμος της Κρήτης, κυρίως σε Λασίθι, Ηράκλειο και Ρέθυμνο. Η αθέτηση της αρχικής συμφωνίας από γνωστή αλυσίδα Super Market, προκάλεσε την οργή των κτηνοτρόφων που μένουν επί ξύλου κρεμάμενοι εν όψη Πάσχα.

8) Βρέθηκε το πτώμα του Γ. Κουβάκη - Γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της υπόθεσης
Χρειάστηκε να περάσουν δώδεκα ημέρες ερευνών στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ιεράπετρας και όχι μόνο, για να εντοπιστεί τελικά το πτώμα του 46χρονου Γιώργου Κουβάκη, πρωταγωνιστή της τραγωδίας που σημειώθηκε στις 7 Απριλίου στο Λασίθι

9) Τo θαύμα του Ἁγίου Νεκταρίου στον Μητροπολίτη Κυδωνίας καί Ἀποκορώνου Δαμασκηνό
Για θαύμα του Αγίου Νεκταρίου τις δύσκολες ώρες που πέρασε με την υγεία του ο μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός κάνουν λόγο στην Ιερά Μητρόπολη δίνοντας μια συγκλονιστική περιγραφή των όσων προηγήθησαν μέχρι ο σεβασμιότατος βγει νικητής από την περιπέτεια του.

10) Τραγωδία στη Κρήτη- Γυναίκα αυτοκτόνησε πέφτοντας σε πηγάδι
Συγκλονίζει η ιστορία που αποκαλύφτηκε το μεσημέρι σε χωριό του Ρεθύμνου με μια 41χρονη γυναίκα η οποία αυτοκτόνησε πέφτοντας σε πηγάδι.

Flashnews.gr

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India