Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Κραυγή απόγνωσης: Πάνω από 17.000 φοιτητές ζητούν να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια

Κραυγή απόγνωσης: Πάνω από 17.000 φοιτητές ζητούν να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια


Σε απόγνωση φαίνεται πως βρίσκονται χιλιάδες φοιτητές που εδώ και έξι εβδομάδες βλέπουν κλειστές τις πόρτες των Πανεπιστημίων, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης των διοικητικών υπαλλήλων. Την τραγική, όπως χαρακτηρίζουν πολλοί, κατάσταση αποδεικνύει η έκκληση πάνω από 17.000 φοιτητών για άνοιγμα των Ανώτατων Ιδρυμάτων μέσω της συλλογής υπογραφών στο Διαδίκτυο που δημιούργησε η φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη, τα μέλη της προχώρησαν σε αυτή την κίνηση, καθώς όπως υποστηρίζουν πολλοί φοιτητές από την επαρχία έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους. Παράλληλα, σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν να διεξαχθούν οι συλλογικές διαδικασίες καθώς κάποιοι ελέγχουν τις εισόδους των Πανεπιστημίων και δεν μπορούν να εισέλθουν. Οι δημιουργοί της σελίδας υποστηρίζουν πως τα πανεπιστήμια «είναι χώρος ακαδημαϊκής δραστηριότητας και όχι εργαλείο για πολιτικά παιχνίδια».
Όσοι φοιτητές τάσσονται υπέρ του ανοίγματος των Πανεπιστημίων μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα anoixtessxoles.gr, προκειμένου να υπογράψουν στη σχετική παλέτα.


Πηγή: Κραυγή απόγνωσης: Πάνω από 17.000 φοιτητές ζητούν να ανοίξουν τα Πανεπιστήμια | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/126995#ixzz2iLjwGNtM

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India