Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Γιώργος Φθενάκης: Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, οι ...γνωστοί δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης θα αρχίσουν τις βόλτες με μηχανές, με ποδήλατα ακόμη και με ...ελικόπτερα

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, οι ...γνωστοί δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης θα αρχίσουν τις βόλτες με μηχανές, με ποδήλατα ακόμη και με ...ελικόπτερα για να εξερευνήσουν ...τις ομορφιές του τόπου μας.
Όσα χρόνια και αν περάσουν, θα έχουν ..."μαύρα μεσάνυκτα". Δεν χρειάζονται λάμπες και προβολείς για να αντικρίσει κάποιος τα καταπληκτικά τοπία της περιοχής μας, όταν η ψυχή τους εκπέμπει μιζέρια, "κιτρινίλα" και αδιαφορία για τον τόπο μας.
Εάν δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός σε ορισμένα σημεία της πόλης, "πιέζουμε" τους αρμοδίους για να δώσουν λύση. Δεν γράφουμε ...εκθέσεις για την ...πλάκα μας, σκορπώντας ταυτόχρονα τον ...απόλυτο τρόμο σε επισκέπτες που επιθυμούν να επισκεφθούν τον Άγιο Νικόλαο, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, "οι νύχτες στον Άγιο Νικόλαο είναι ...τρομακτικές, λόγω της έλλειψης φωτισμού ενώ ταυτόχρονα οι πολίτες που περπατούν κινδυνεύουν να πέσουν θύματα βίας, αφού φοβούνται για τη σωματική τους ακεραιότητα".
Προσωπικά, ξεκαρδίστηκα με τα όσα αναφέρει ο "κακός, υπερβολικός και αναίσθητος" όπως ο ίδιος αυτοαποκαλείται, συμπολίτης μας ο οποίος διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τον Άγιο Νικόλαο, την Ελούντα και όχι μόνο!!!
Βέβαια, οι τουρίστες δεν γνωρίζουν τι εστί ...προεκλογική βλακεία προερχόμενη από τον συγκεκριμένο συμπολίτη μας, ο οποίος επιδίδεται σε ..."στραβόλεξα" για ...δυνατούς λύτες!!!
Ας μου απαντήσει, τι εστί ...βλακεία.
Ας μάθει πρώτα να γράφει σωστά τη λέξη πόλη και ας αφήσει το ...heartbeat of Crete!
Την επόμενη φορά που θα κάνει βόλτα με τη μηχανή ας ακούει το τραγούδι του Frank Sinatra "Strangers in the night". Ίσως να γίνει και λίγο ρομαντικός!!!!

Γιώργος Φθενάκης
Πρ. Τοπικής Κοινότητας Βραχασίου

merambellonews.blogspot.gr 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India